Ionuț Radu are Italia la picioare

ionut_radu.jpg

Ionuț Radu e titular la Genoa
Ionuț Radu e titular la Genoa
FOTO: Guliver/ Gettyimages
Citeste tot despre: 

Portarul român Ionuț Radu a exemplificat de ce uneori portarilor cu prestații excepționale li se spune ”îngeri păzitori”.

Reflexele lui au adus un punct foarte important pentru Genoa pe terenul celor de la Napoli, iar presa italiană îi este la picioare. La finalul jocului terminat la egalitate, 1-1, ”Corriere dello Sport”, i-a acordat nota 7, justificând astfel calificativul: „N-a reacţionat la maximum la şutul de la golul lui Mertens, dar s-a revanşat la diagonala lui Callejon. El a şi blindat remiza la ocaziile lui Koulibaly şi Mertens. O prestaţie de aplaudat”. Mult mai impresionați au fost cei de la Sportmediaset, care i-au acordat 7,5, caracterizând superb prestația românului: ”O bună parte din punct are forma mănuşilor lui Radu”. Prestațiile foarte bune din poarta lui Genoa l-au adus pe Ionuț Radu în atenția cluburilor mari din Italia. Foarte interesați de el sunt cei de la Internazionale Milano, fosta lui echipă. Aceștia sunt dispuși să-l răscumpere de la actual lui formație și oferă pe el, conform presei din Italia, 12 milioane de euro, cu patru milioane mai multe decât a primit când l-a cedat la genovezi.

Loading...

Citește și

  • Ionut Radu este titular la Genoa din septembrie 2019

    Ionuț Radu este în acest moment cel mai bine cotat, dar și cel mai curtat jucător român. Prestațiile din poarta celor de la Genoa l-au transformat pe portarul de 21 de ani într-o țintă pentru multe grupări și din vară, mai mult ca sigur, va schimba echipa. El ar vrea să revină la Inter.

  • Ionut Radu, înotătorul fotomodel

    Face înot de performanță de mic, dar și-a găsit și altă vocație. Între antrenamente și cantonamente, Ionuț Radu, sportiv legitimat la CSM București, este model și își împarte timpul între prezentări de modă și shootinguri pentru cele mai tari case de modă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1