Ionel Ganea a ajuns la spital direct din sala de judecată

Ultima actualizare:

    Ionel GaneaFoto: Mediafax
Ionel GaneaFoto: Mediafax

Fostul internaţional Ionel Ganea a ajuns la spital, marţi, după ce i s-a făcut rău în sala de judecată, la Judecătoria Făgăraş.

Potrivit bunaziuafagaras.ro, Ganea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipiului Făgăraş, în jurul orei prânzului.

“Este vorba de fostul fotbalist Ionel Ganea. Avea o calitate într-un proces acolo şi i s-a făcut rău în sala de judecată. Colegii noştri au făcut loc să intre ambulanţa, el a fost preluat şi dus la spital. Din câte am înţeles, îşi revenise când a ajuns ambulanţa, dar l-au luat pentru investigaţii amănunţite”, a declarat pentru jurnalul local purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Braşov, Ionuţ Zaharia.

Conform news.ro, martorii au spus că Ganea părea a fi consumat băuturi alcoolice. Medicii bănuiesc însă că ar fi vorba de o criză de epilepsie. ”E vorba de o persoană de sex masculin, cu stare de agitaţie, posibil criză de epilepsie, cu marcă traumatică pe limbă şi buze. Pacientul a fost transportat la Spitalul Făgăraş, asistenta spune că nu a simţit să fi avut halenă alcoolică. El nu a declarat nimic, iar ea nu a simţit nimic”, a afirmat managerul Ambulanţei Braşov, David Levente.

Fostul jucător a declarat, pentru fanatik.ro, că a avut o stare de leşin. “Am avut termen în procesul de divorţ. M-am simţit un pic rău, dar mi-am revenit. Nu e ceva grav. Din cauza emoţiilor, a stresului… ieri m-am bucurat foarte mult pentru fiul meu şi probabil s-au adunat toate. Acum sunt ok”, a explicat el.

Luni, fiul lui Ionel Ganea, George Ganea, component al echipei FC Viitorul, a marcat două goluri în meciul din deplasare cu Astra Giurgiu, câştigat de constănţeni cu scorul de 4-1, în play-off-ul Ligii I.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net