Ionel Dănciulescu: "Nu mai vreau să antrenez!"

dinamo.jpg

Steliano Filip i-a luat faţa adversarului său direct
Foto: Mediafax
Citeste tot despre: 

Dinamo a salvat sezonul de toamnă cu o calificare în semifinalele Cupei Ligii, după ce a trecut la penaltiuri de Universitatea Cluj. Mai mult ca sigur, meciul contra ardelenilor a fost ultimul pentru Ionel Dănciulescu din postura de antrenor.

“Am avut emoţii destul de mari. E foarte important că am reuşit să ne calificăm şi că am demonstrat că la Giurgiu a fost un simplu accident”. Acestea au fost primele cuvinte ale lui Ionel Dănciulescu după ce dinamoviştii au ajuns în penultimul act al Cupei Ligii, 3-2 la penaltiuri cu echipa lui George Ogăraru, Universitatea Cluj.

Tehnician de conjuctură în această perioadă, după ce a fost pus în locul demisionarului Flavius Stoican, Dănciulescu s-a convins că antrenoratul nu i se potriveşte şi vrea ca din iarnă să revină la ”munca de birou”: “Dacă mi s-ar cere nu aş mai accepta să antrenez pentru că eu nu sunt antrenor în primul rând, chiar dacă am cunoştinţe foarte bune despre fotbal. Eu vreau să ajut clubul din orice postură. E normal să apară în fiecare zi alte nume de antrenori, pentru că Dinamo e un subiect care vinde foarte bine. Exceptând scorul ustuător de la Giurgiu cred că am făcut o treabă bună, dar se putea şi mai bine. Asta e, sunt învăţăcel”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1