Ioan Ovidiu Sabău, la Maratonul de la Cluj! "Moţul", pe locul 137 din 1.092 de atleţi!

Ultima actualizare:

    Sabău a participat la Maratonul de la Clujfoto: Visit Cluj/Dan Tăuţan
Sabău a participat la Maratonul de la Clujfoto: Visit Cluj/Dan Tăuţan

A şaptea ediţie a Maratonului Internaţional de la Cluj a avut cinci probe destinate adulţilor, iar la cea de semimaraton, de 21 de kilometri, a participat şi managerul Universităţii Cluj, Ioan Ovidiu Sabău.

"Moţul" a terminat proba pe locul 137, din 1.092 de sportivi care au trecut linia de sosire, timpul său fiind de 1:41:10, la 35 de minute în spatele kenyanului Kipruto Kimire, câştigătorul competiţiei. Sabău a participat pentru prima oară la Maratonul Internaţional, menţionând că se va înscrie şi la ediţia de anul următor.

"E un timp binişor, încurajator. Eu m-am dus ca să susţin sportul şi e un lucru extraordinar să vezi atâţia oameni care fac sport. Sportul e de fapt sănătate, înseamnă socializare, o gândire mai bună părerea mea, un corp sănătos, dar a fost şi o experienţă foarte frumoasă pentru mine. Totul a fost perfect ieri, Horaţiu (n.r-Horaţiu Morar, organizator) a organizat foarte bine totul, pentru că nu e uşor să organizezi un astfel de eveniment, şi încerc să fiu prezent şi anul viitor pentru că vreau să încurajez sportul. Mă gândesc şi că, dacă cineva a văzut că particip şi eu, consideră asta un lucru bun şi atunci de ce să nu încurajez lucrurile bune, pentru că ele sunt tot mai puţine, din păcate", a spus Sabău, actualul managerul al Universităţii Cluj, pentru cjsport.ro.

Fostul component al Generaţiei de Aur a precizat că aleargă cel puţin 40 de kilometri săptămânal, program pe care îl are de doi ani: "Împreună cu nişte prieteni facem câteva alergări dimineaţa, de vreo trei-patru ori pe săptămână. Nu ştiu exact câţi kilometri parcurg, dar niciodată sub 10. Marţea, de exemplu, alerg 10 kilometri, miercurea mai uşor, joia tot câte 10, iar sâmbăta ajungem la 15, 20 de kilometri, depinde. De doi ani am programul acesta în fiecare săptămână. E un lucru sănătos pentru mine, nu lucrez până la epuizare, când mă simt epuizat o las mai uşor, iar acum vreau să fac mai mult din plăcere. Timpul scos ieri este unul bun pentru mine, iar atunci când vezi mai multă lume, când ai competiţie, te motivează şi pe tine".

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net