Incredibil! Varga s-a bătut cu Şiman!

Ultima actualizare:

"Astăzi m-am trezit cu un nou contract, pe care l-am semnat pe 30 iulie 2013 şi care este valabil încă un an. Şi pentru că ştiu că este criză - eu aveam un salariu de 5.000 la Sportul - acum am acceptat un salariu de 4.000 de euro, în noul contract. Am fost liber de contract câteva zile. Astăzi a venit şi a înregistrat noul contract. Am contractul la mine. Acum trebuie să mă duc la poliţie, pentru că nu pot să stau aşa. Fac plângere penală pentru acest contract şi pentru cel dinainte. Pe fiecare pagină există o semnătură. Contractul meu are zece pagini şi pe fiecare pagină este altă semnătură. Eu mă judecam cu Sportul Studenţesc şi eram nebun pe 30 iulie să semnez alt contract şi pentru bani mai puţini? A venit cu un fals grosolan. Dar strigător la cer este că apare în contractul meu un nume, Gheorghe Cristian, care zice că «...având funcţia de director executiv...» El a fost conducător al Sportului şi lucrează de un an şi ceva la o firmă", a afirmat Varga la Sport.ro.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani a precizat că Şiman l-a provocat la bătaie şi că între el şi patronul Sportului s-a produs o altercaţie, dar fără urmări grave. "Când am intrat pe poarta federaţiei, dânsul era în uşa federaţiei şi când m-a văzut a început să râdă şi mi-a spus «na, hai, că te-am rezolvat iar». Eu i-am zis «domne, nu ţi-e ruşine, vii iar cu falsuri» şi el m-a invitat la bătaie, să ne batem. Şi ne-am tras, ne-am îmbrâncit, afară din federaţie. Asta a fost tot. Cum să-l bat măr? Am şi un fizic debordant, la 1,70 ai mei cred că aş putea să mă duc la K1 dacă se zice că l-am bătut. Când ne îmbrânceam, au venit doi oameni şi ne-au zis să ne potolim. Asta a fost toată treaba", a povestit Varga.

Varga s-a aflat în litigiu cu Sportul mai multe luni, iar săptămânăa trecută a fost declarat de comisiile FRF jucător liber de contract.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net