A împărţit vestiarul cu Ronaldinho, acum se luptă pentru promovarea în Liga 1

lazar-la-psg.jpg

Alex s-a fotografiat cu Ronaldinho
Citeste tot despre: 

Liga a doua a devenit din ce în ce mai interesantă pentru fotbaliştii care încearcă să reintre în ­circuit. Aşa se face că nu sunt deloc întâmplătoare transferuri la echipele din eşalonul inferior ale jucătorilor cu ştate vechi în Liga 1 şi nu numai.

Un exemplu elocvent îl reprezintă mutarea pe care a făcut-o în vară Alexandru Lazăr. Fotbalistul cu junioratul bifat în Franţa, la PSG, şi trei ani petrecuţi la Levante, în Spania, a luat-o de la zero, în liga a doua. A ales echipa pregătită de Erik Lincar, Academica Clinceni.„Am decis acum să rămân în ţară şi sper să terminăm cât mai sus, să ajung din nou în Liga 1. Avem un grup unit, bază de antrenament şi condiţii foarte bune. Lincar este antrenor foarte bun, locul din clasament i se datorează lui. Avem o relaţie bună cu el, organizează bine jocul”, a mărturisit mijlocaşul de 26 de ani, unul dintre cei mai experimentaţi din lotul celor de la Clinceni. Lazăr nu uită că primii paşi în fotbalul adevărat i-a făcut la Paris Saint-Germain, acolo unde a împărţit vestiarul cu ”dinţosul” Ronaldinho şi portughezul care face legea la FCSB, Teixeira. 

”Când eram copil am jucat la juniorii lui PSG, era în perioada cu Ronaldinho... Am fost coleg şi cu Teixeira. Am şi poze cu ei. Era o echipă mare atunci, dar acum s-au investit foarte mulţi bani, este alt PSG. Oricum, am rămas fan, mă uit la toate meciurile lor”, explică fotbalistul de la Clinceni.

19-sport-lazar-la-steaua.jpg

Alexandru Lazăr vrea să se răzbune pe FCSB, echipă la care n-a apucat să joace prea mult

Carieră Alexandru Lazăr

1999-2013 juniori PSG

2003-2006 tineret Levante

2006-2009 tineret Steaua

2009-2011 Steaua II

2011-2014 Viitorul Constanţa

2014-2016 Poli Timişoara

2016 Berceni

2016-2017 Ontinyent (liga 3 din Spania)

2017 Messina  (liga 4 din Italia)

2017 Academica Clinceni

 

A jucat la FCSB şi Viitorul

Deşi a mai jucat în străinătate - 3 ani la Levante - ”aţa l-a tras” tot spre ţară,  şi, după o scurtă experienţă la FCSB şi una la Viitorul, a început declinul carierei sale. ”Am avut o accidentare serioasă la genunchi după ce am ajuns la Timişoara şi de atunci m-am dus în cap. Neşansa a făcut să nu mai am încrederea unui antrenor, poate şi că am plecat mult afară, am dispărut din peisaj... Cert e că acum vreau să rămân cât mai mult aici, să promovez cu Clinceni”, mărturiseşte Alexandru Lazăr.

 

 

 

Loading...