I se clatină scaunul, dar nu-i pasă. Mihai Teja, ameninţat cu demisia

Ultima actualizare:

    Mihai Teja
Mihai Teja

Antrenorul FCSB spune că nu e afectat deloc de zvonurile privind posibila sa înlocuire.

Mai devreme decât se aştepta, Mihai Teja e pus sub presiune. Începând de la meciul de luni cu Sepsi, orice pas greşit poate scoate FCSB-ul din cursa spre titlu, caz în care tehnicianul de 40 de ani va fi ţapul ispăşitor.

Parcursul împiedicat din finalul sezonului regular (egaluri cu codaşele Călăraşi, Chiajna şi Voluntari), dar şi înfrângerea cu Viitorul din prima etapă a play-off-ului au făcut ca Mihai Teja să simtă ameninţarea demiterii. Adus la FCSB să schimbe jocul echipei şi să câştige titlul, Teja nu pare să facă deocamdată nici una, nici alta, dezamăgindu-l pe patronul Gigi Becali. Imprevizibil cum îl ştim, acesta ar putea în orice moment să schimbe încă o dată antrenorul, mai ales în cazul în care FCSB nu va mai depinde de propriile rezultate în cursa cu CFR Cluj pentru câştigarea campionatului.

Până la primul derby cu ardelenii, programat duminică în Gruia, roş-albaştrii joacă pe Arena Naţională un meci aparent uşor, cu codaşa play-off-ului, Sepsi. Dacă gruparea din Sfântu Gheorghe va mai bate o dată FCSB-ul, aşa cum a făcut-o în toamnă, atunci nu-i exclus ca mandatul lui Teja să se încheie chiar în această săptămână.

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu Sepsi, Mihai Teja a comentat în premieră posibilitatea unei despărţiri premature, insistând că nu-l interesează aspectul. „Nu e o chestiune de viaţă şi de moarte dacă eu sunt sau nu la FCSB. E doar o etapă din viaţa mea, iar presiunea nu există din acest punct de vedere. Eu nu am venit pentru bani şi nu ţin de scaun. Dacă iese cu mine, bine, dacă nu, merg mai departe. Eu nu citesc presa şi nici nu mă uit la ştiri. Tocmai din acest motiv, că nu mă interesează dacă voi fi demis. Nu îmi e teamă de demitere”, a declarat Teja.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net