I-au prins bine curvele!

Ultima actualizare:
"Am intrat în istoria clubului. Meciul cu AEK Larnaca a fost cea mai importantă partidă din cariera mea. A fost fantastic!" Stefan Nikolic, atacant Steaua
"Am intrat în istoria clubului. Meciul cu AEK Larnaca a fost cea mai importantă partidă din cariera mea. A fost fantastic!" Stefan Nikolic, atacant Steaua

Dacă asta e reţeta succesului, atunci Gigi Becali ar trebui să-şi trimită toţi jucătorii la prostituate! Doar 100 de euro l-a costat pe Nikolic o oră la bordelul din zona Floreasca în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar miercuri a făcut partida vieţii împotriva lui AEK Larnaca. Atacantul muntenegrean a scos un penalty şi a marcat două goluri!

Steaua şi-a găsit un nou idol! Dacă acum trei săptămâni, Gigi Becali nu ştia cum să scape mai repede de Nikolic, acum, atacantul muntenegrean a devenit omul momentului în echipa roş-albaştrilor.

Patronul Stelei şi-a schimbat complet atitudinea şi anunţă că îl va cumpăra definitiv pe vârful de 1,93 m care a contribuit decisiv la calificarea în primăvara Europa League.

„Îl felicit pe Ilie Stan că a optat să joace cu Nikolic. Este posibil să-l cumpăr definitiv de la Timişoara, el merită toată atenţia noastră. Merită să-l iei numai pentru cele două goluri date acum", a mărturisit Becali la finalul meciului cu AEK Larnaca.

Pentru a-l achiziţiona, latifundiarul din Pipera trebuie să-i plătească lui Marian Iancu încă 750.000 de euro, după ce a mai plătit în vară alţi 250.000 de euro pentru a perfecta împrumutul pe un sezon.

Fostul coleg al lui Nikolic de la Timişoara, Srdjan Luchin, n-a uitat că muntenegreanul şi-a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică la poliţie, fiind audiat într-un caz de prostituţie.

„I-a purtat noroc escapada aia cu prostituatele. Nu am apucat să vorbesc cu el, o să-l felicit. Am rămas prieteni. Noi ne uităm în curtea noastră. Eu m-am bucurat pentru Nikolici pentru că mi-a fost coleg şi îmi e prieten, nu pot să spun că m-am bucurat extraordinar pentru calificarea Stelei", a spus dinamovistul. Pentru o oră de sex la bordelul de lux din zona Floreasca, atacantul Stelei a trebuit să scoată din buzunar circa 100 de euro.

simeon stalpnicul png

Promovat la prima echipă la 16 ani.Născut la 16 aprilie 1990 în Niksici, al doilea oraş ca importanţă din Muntenegru, după Podgorica, Nikolici a început fotbalul la opt ani.

A fost refuzat de Zenit. În vara anului trecut a încercat să se transfere la Zenit, dar ruşii l-au refuzat după ce l-au ţinut timp de două săptămâni în probe. Apoi a ajuns la Poli Timişoara, din postura de jucător liber de contract.

E căpitanul naţionalei de tineret. Nikolici, care este căpitanul reprezentativei de tineret a celor din Muntenegru, e văzut ca un viitor star de talie mondială de către selecţionerul Zoran Filipovici.

Nu are prietenă. Fotbalistul a avut o prietenă din Muntenegru, dar acum e singur, fata fiind studentă în ţara sa natală.

Îi plac vacanţele exotice. Înainte de a ajunge la Steaua şi-a petrecut două săptămâni în Egipt. „M-au impresionat foarte mult piramidele şi Sfinxul. M-aş întoarce oricând în Ţara Faraonilor", a mărturisit atacantul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net