Hoffenheim a stopat seria-record de victorii a lui Bayern Munchen în 2020

hoffenheim-bayern-munchen-gettyimages-1276974187.jpg

Ihlas Bebou și Stefan Posch sărbătoresc victoria în fața lui Bayern Munchen
Ihlas Bebou și Stefan Posch sărbătoresc victoria în fața lui Bayern Munchen
Foto: Guliver / GettyImages

Campioană continentală și recent câștigătoare a Supercupei Europei, Bayern Munchen a suferit primul eşec în 2020. Formația bavareză a pierdut la scor (1-4), pe terenul lui Hoffenheim, în etapa a doua a ediției 2020/2021 a 1.Bundesliga. Antrenor al bavarezilor, Hansi Flick a dat dovadă de fair-play și i-a felicitat pe învingători.

Eșecul a fost neașteptat mai ales prin proporțiile sale. Pentru Hoffenheim au marcat Ermin Bicakcic (min. 16), Munas Dabbur (min.  24) şi Andrej Kramaric (min. 77, 90 - penalty), în timp ce pentru Bayern Munchen a înscris Joshua Kimmich (min.  36).
Până la acest meci, Bayern Munchen era neînvinsă în 2020, având o serie de 23 de partide câștigate! Campioana Europei și a Germaniei avea, totodată, 32 de meciuri fără înfrângere, ultimul eșec datând din 7 decembrie 2019, când s-a înclinat (1-2) pe terenul lui Monchengladbach. Bayern doborâse la meciul cu Sevilla, pentru Supercupa Europei, recordul stabilit de Real Madrid în 2014, când, sub comanda lui Carlo Ancelotti, gruparea spaniolă câștigase 22 de meciuri la rând.
Tehnicianul care a preluat pe Bayern Munchen toamna trecută, ca interimar, a declarat după eșecul cu Hoffenheim: „În ceea ce privește angajamentul și voința, nu pot să reproșez nimic echipei. Starea de spirit a fost bună. Noi am jucat 120 de minute, joi, dar cu toate acestea am văzut cum Kimmich sau Thomas Muller s-au luptat pentru a întoarce rezultatul. Trebuie să ne concentrăm pe ceea ce vom putea ameliora pentru meciul de miercuri, cu Dortmund (n.r. - Supercupa Germaniei). Nu poate fi vorba despre oboseală. Trebuie să facem un enorm compliment lui Hoffenheim și antrenorului său, Sebastian Hoeness. Ei au blocat spațiile și nu ne-au lăsat să avem ocazii. Nu am fost capabili să le concretizăm pe cele pe care le-am avut. Nu am putut să avem intensitatea noastră obișnuită”. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1