Haţegan a "calificat-o" pe Juventus! Penalty şi eliminare în prima repriză!

gettyimages-653354158.jpg

Dybala a transformat penalty-ul acordat de Haţegan şi Juventus - FC Porto s-a încheiat 1-1
FOTO: Getty Images

Juventus câştigase cu 2-0 la Porto şi nu avea nevoie de ajutor pentru a se califica în sferturile Ligii Campionilor. L-a primit oricum de la centralul român, care a rezolvat socotelile în prima repriză.

Portughezii aveau şanse mici, dar 11 la 11 şi cu 0-0 pe tabelă puteau spera până la final. După 40 de minute slabe însă la Torino, Maxi Pereira a oprit cu mâna un balon trimis de Higuain spre poarta lusitanilor şi Ovidiu Haţegan, arbitrul partidei de aseară, şi-a intrat în rol. Zelos, cum îl ştim şi din Liga 1, arădeanul a dictat fără să clipească lovitură de la 11 metri pentru Juventus şi cartonaş roşu uruguaianului. Dybala a transformat şi totul s-a terminat pentru Porto. A doua repriză a fost degeaba pentru că scorul a rămas cel stabilit în minutul 42 de penalty-ul lui Haţegan şi "Bătrâna doamnă" s-a calificat în ultimele opt echipe ale continentului, din nou cu probleme de arbitraj.

Loading...

Citește și

  • S-a scurs o săptămână de la incredibilul 6-1 administrat de catalani francezilor pe Camp Nou, dar cei de la Paris Saint Germain încă visează urât.

  • Atletico Madrid – Bayer Leverkusen este un meci fără istoric, spaniolii fiind ca şi calificaţi în sferturi după victoria cu 4-2 de pe BayArena.