Haţegan, arbitru bun de Euro, gafeur în derby!

Ovidiu Haţegan, arbitrul care ne va reprezenta la Euro în vară, a condus derby-ul Dinamo - Steaua, dar a greşit în câteva rânduri. A validat golul roş-albaştrilor, deşi a fost ofsaid, a eliminat prea uşor doi jucători, câte unul de fiecare parte, Filip şi Hamroun, şi nu l-a dat afară pe Pintilii.

"Mi se pare că toţi cei trei jucători ar fi pe aceeaşi linie şi că jucătorul a fost în ofsaid. Pe asistent îl prinde foarte prost plasat, nu îl prinde pe linia penultimului apărător şi nu ştiu dacă câmpul lui vizual este foarte bun", a spus fostul mare arbitru internaţional, Ion Crăciunescu, la Digi Sport. Golul a fost marcat de Hamroun, iar asistentul incriminat este Sebastian Gheorghe.

"La învălmăşeala aceea, am văzut aşa o exigenţă la roşu, mi s-a părut exagerat. E drept că i-a pus mâna pe gât, dar nu îl strânge din faţă, îi pune mâna pe ceafă. Nu cred că a văzut cât l-a strâns acolo. Nu mi s-a părut un fault violent", a mai spus Crăciunescu. Spre finalul jocului, Hamroun şi Filip s-au contrat şi au fost eliminaţi.

"A fost un fault clar, era cel puţin cartonaş galben", a explicat Crăciunescu. Pintilii a primit cartonaş galben în minutul 9, când l-a faultat pe Bicfalvi, iar în minutul 65 a intrat dur la Palici. În minutul 72 a comis un nou fault, a fost iertat din nou, iar antrenorul Stelei l-a scos imediat din teren şi l-a băgat pe Bourceanu.

"Haţegan este un arbitru care merge la Euro, dar dacă nu e în stare să scoată de pe teren un jucător pe care l-a eliminat, cum a fost în cazul lui Filip, n-are ce căuta acolo! Nu e normal să nu poţi să te ridici la nivelul unui astfel de meci. Arbitrul de linie a luat toate deciziile doar împotriva noastră", a spus Reghecampf.

Loading...

Citește și

  • adrian porumboiu

    Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu l-a criticat pe "centralul" meciului CFR - Viitorul, 1-2, Ovidiu Haţegan. Acesta a acordat un penalty pentru clujeni în minutul 13, după un duel între Antonio Jakolis şi Cristi Ganea, dar după ce s-a sfătuit cu tuşierul Vladimir Urzică, a revenit asupra deciziei.

  • După ce naţionala României s-a calificat la Campionatul European, după o pauză de opi ani, a venit şi rândul arbitrajului autohton să aibă realizări notabile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1