Haosul s-a instalat în mod oficial la Dinamo după eșecul cu Poli Iași

Ultima actualizare:

    DInamo a fost invinsa cu scorul de 1-0 la IasiFOTO: Sportpictures.eu
DInamo a fost invinsa cu scorul de 1-0 la IasiFOTO: Sportpictures.eu

Mircea Rednic se poate simți răzbunat. Poli Iași, actuala lui formație a învins cu 1-0 fosta echipă a ”Puriului” și a declanșat haosul la Dinamo. Antrenorul Dușan Uhrin i-a anunțat pe șefi că nu mai continuă ca antrenor, iar acum aceștia caută un înlocuitor care să scape echipa din criză.

Marcat de Andrei Cristea, în minutul 85, unicul gol al meciului de la Iași a reprezentat o confirmare a rupturii existente între antrenorul Uhrin și jucători. La finalul acestuia, unul dintre ”câini”, Valentin Lazăr, chiar a exprimat frustrările coechipierilor săi la adresa tehnicianului în interviul de după meci: ”E foarte greu să pierzi meciul, nu contează că iei gol în minutul 10 sau 85. E frustrant jocul nostru. E frustrant că nu jucăm fotbal, că suntem anti-fotbal. E frustrant că nu câștigăm în deplasare de nu știu câte luni. Nu știu ce e de făcut, trebuie făcută o analiză. Să strângem rânduri, să se facă ceva, să se ia anumite decizii la club. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Poate jucătorii adverși au valoarea pe Transfermarkt mai mică decât a noastră. Dar ei joacă mai bine ca noi pe teren, ce putem noi să facem? Problema e la noi, nu la ei. Dacă nu schimbăm ceva, cu siguranță ne e frică de retrogradare. Trebuie să se întâmple ceva. Administrativ, jucători, staff, nu știu, dar trebuie să se schimbe ceva”, a spus Lazăr, la finalul jocului.

Iar schimbarea a apărut mai repede decât se aștepta chiar Lazăr: antrenorul Dusan Uhrin a plecat. Acesta i-a anunțat pe șefi chiar după meci că nu mai continuă la echipă și ieri, conform gsp.ro, a trecut pe la cantonamentul de la Săfica pentru a-și lua revedere de la jucători. Numit la cârma echipei la începutul lunii august 2019, tehnicianul ceh nu a reușit să califice echipa în play-off și, mai mult, acum a dus pe Dinamo la doar trei puncte de zona retrogradării. În plus, relația cu președintele clubului, Florin Prunea, era tot mai încordată cu fiecare zi, iar jucătorii păreau că nu îl mai ascultă tocmai pentru că vroiau să se producă o schimbare. "Sunt foarte furios, era 0-0 cu puţine minute înainte de final, nu am avut agresivitate, concentrare. M-au supărat şi atacanţii, au arătat prea puţin, nu sunt mulţumit, trebuie să ajungem mai des în careu. Ăsta e adevărul, nu suntem periculoşi în atac. Apoi, pierdem la fel meciurile, facem o greşeală şi nu avem noroc. Trebuie să arătăm ca o echipă, eu le spun ceva înainte de meci şi apoi planurile mele apar în presă. E rău pentru Dinamo. Nu ştiu dacă jucătorii, dar e cineva care dezvăluie", a declarat, la finalul partidei de la Iași, Dusan Uhrin. Cel mai probabil azi, Dinamo va anunța despărțirea de antrenorul ceh, singurul lucru care întârzie acest lucru fiind restanțele financiare pe care clubul le mai are față de el. Și acestea nu sunt deloc mici, din moment ce, conform celor de la gsp.ro, el nu și-a primit decât două salarii în cele 8 luni în care a condus pe Dinamo. El primea 8.000 de euro pe lună.

Adrian Mihalcea, prima variantă de antrenor

Așa cum se întâmplă de obicei, plecarea unui antrenor este urmată de o listă de posibili înlocuitori. Având în vedere situația de la Dinamo, atât cea sportivă, cât și cea financiară, în cazul ”câinilor” lista pretendenților a fost foarte scurtă. Ea i-a cuprins doar pe Adrian Mihalcea și pe Flavius Stoican, dar doar primul pare că este tentat de propunere. Fostul golgheter al ”alb-roșilor”, ajuns acum la 43 de ani, a mai antrenat Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călărași, UTA și CS Mioveni, dar a fost și secundul Cosmin Contra la națională. Ca jucător la Dinamo, Mihalcea a cucerit trei Cupei ale României și un titlu de campion.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net