Hagi şochează: "Nu voi mai antrena niciodată naţionala!"

Ultima actualizare:

    Viitorul e cea mai în formă echipă din Liga 1, iar „Regelui” îi dă acum mâna să-i atace din nou dur pe cei care conduc destinele echipei naţionalefoto: click!
Viitorul e cea mai în formă echipă din Liga 1, iar „Regelui” îi dă acum mâna să-i atace din nou dur pe cei care conduc destinele echipei naţionalefoto: click!

Viitorul a pierdut sfertul cu Astra, din Cupa României, iar după meci a făcut din nou spectacol. Cel mai surprinzătoare a fost însă declaraţia sa cu privire la naţională.

La câteva zile după ce a dezvăluit ce ar face el la echipa naţională, dacă va fi numit selecţioner în viitorul apropiat, "Regele" a revenit şi a spus că de fapt nu mai este interesat şi că nu mai ia în calcul o colaborare cu FRF. Totul pare să fi plecat de la reconfirmarea lui Daum de către Răzvan Burleanu. ”Întrebare șmecheră, mă abțin, o să scrieți iar că atac Federația. Nu mai comentez deloc, absolut deloc. Absolut nimic legat de echipa națională eu nu voi mai comenta. Nici de Federație, nici de regulament, nici de fotbalul românesc. Doar de echipa mea și atât. M-am săturat, sunt sătul și dezamăgit de tot. Nu mai pot să îmi dau cu părerea, asta simt. Eu nu mai vorbesc, nu mă mai interesează, nu mai sunt interesat de echipa națională. Doresc fotbalului românesc să facă performanță, să ajungă pe cele mai înalte culmi, nu îmi doresc postul de selecționer. Nu îmi doresc și nu o să antrenez echipa națională.

Niciodată! E mai simplu așa, ca să nu atac pe nimeni, să nu se simtă nimeni. Popescu s-a retras, acum mă retrag eu. Așa că e simplu, obiectivul a fost atins, cine a vrut și l-a atins și e bine pentru toți. Dacă voi face ceva cu clubul, bine, dacă nu, îmi găsesc ceva pe afară, o să îmi caut fără să vă mai deranjez. Am văzut și cred că deranjez cam tare. Mă voi limita la a vorbi despre mine, de club și atât. Ca să pot să trăiesc în România, să mă simt bine în țara mea. Să nu se mai simtă nimeni impresionat de mine, nu, așa va fi. Totul are o limită și asta e limita. Eu sunt un antrenor care are un club și antrenez aici, nici nu puteam să antrenez la echipa națională", a spus Hagi.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net