Hagi i-a desfiinţat pe dinamovişti

Ultima actualizare:

    Gica Hagi
Gica Hagi

La Dinamo situaţia e dramatică, iar jucătorii nici n-au voie să se plângă, deşi poate unii nu au ce mânca. Culmea, aceştia sunt acuzaţi pentru atitudinea lor de către un fost fotbalist care a trecut şi el prin aceste probleme, dar nu unul oarecare, ci chiar Gheorghe Hagi.

Aflat în direct la o emisiune televizată în momentul când s-au pus înregistrările cu interviurile lui Paul Koulibaly şi Issa Ba, "Regele" a izbucnit la adresa celor doi africani. Asta deşi restul invitaţilor din studio au fost de partea jucătorilor. "Nu e posibil aşa ceva! Nu e posibil ca un jucător să declare aşa ceva despre clubul său, mai ales că e şi străin.

Eu am fost în Turcia, la Galatasaray, şi nu mi-am luat banii şapte luni, dar n-am declarat niciodată nimic. Îţi faci treaba şi pleci. Dacă nu ţi-ai primit banii, atunci te adresezi la UEFA, la FIFA, dar nu faci declaraţii în presă despre club. E lipsă de respect. Ce au jucat ei la Dinamo? Două meciuri fiecare. Şi vin să facă figurile acestea. Incredibil", a declarat Hagi.

Singurul care a fost de partea lui Hagi a fost chiar antrenorul lui Dinamo, Dorinel Munteanu.

„N-am mai întâlnit la nici o echipă pe care am antrenat-o să iasă informaţii din vestiar atît de repede. Voi lua măsuri foarte dure, trebuie să fim o echipă. Sunt multe lucruri anormale la Dinamo. Ori sunt microfoane peste tot, ori jucătorii vă spun totul foarte repede. Nu pot să-i penalizez financiar, că n-au luat banii. În ciuda problemelor, vreau concentrare şi atitudine la meciul cu CSMS Iaşi. Jucătorii ar trebui să se gândească numai la cele trei puncte. Cu o victorie şi-ar putea  alina problemele pe care le-au avut până acum", a afirmat tehnicianul.

Antrenorul dinamovist Dorinel Munteanu a explicat că Issa Ba şi Koulibaly nu vor juca împotriva Iaşului pentru că nu au vrut să intre în cantonament din cauza neplăţii salariilor. "Nu contez pe ei pentru că nu s-au prezentat la echipă. Pentru mine nu e un caz Issa Ba şi Koulibaly, nu pot pot nici să-i penalizez, pentru că nu au luat banii. Nu sunt rasist, dar vreau ca toţi să fie egali", a spus Munteanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net