Hagi: ”Gigi Becali m-a avut în casă și m-a pierdut!”

hagi

hagi
Pentru Hagi nu mai există Gigi Becali

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Gică Hagi nu-l iartă pe Gigi Becali și a comentat dur declarațiile acestuia conform cărora Viitorul ar putea intra în faliment.

”Noi, deocamdată, stăm bine. Anul ăsta bugetul e făcut, avem şi plusuri acum. Şi anul trecut am ieşit pe plus. Am plătit taxe la stat. S-a creat o diversiune mare, ca să se strice lucrurile, probabil. Erau prea bune, prea frumoase, prea liniştite. Inclusiv acel proces de la TAS”, a spus Hagi.

Apoi, a continuat: ”Preşedintele de la Steaua sau patronul sau cel care bagă bani îmi dă şi lecţii de Academie acum. Eu zic să-şi vadă de ale lui, că are el multe şi să mă lase să-mi văd eu de ale mele. Dacă a ajuns Gigi să-mi spună ce decizii iau eu... Gigi să-şi vadă de ale lui. Cu tot respectul! Eu nu m-am băgat, nu mă bag, nu mă interesează. M-a avut în casă şi m-a pierdut.

Şi dacă vorbim de fotbal, cred că nici în două, trei vieţi nu o să se priceapă mai bine decât mine. Ca dovadă că el cumpără de la mine. Eu produc şi el are jucători de la mine. Şi l-am şi bătut, iar aia doare rău de tot. Să şi dau, să şi bat? Aoleu! Pe el şi pe toţi prietenii lui”.

Patronul de la Viitorul a explicat și de ce a desființat echipa a doua: ”Echipa a doua nu era necesară pentru mine. Facem revizie totală. Mergem după calitate, nu cantitate, pe obiective clare, să producem jucători la Academie, să revizium loturile, iar la echipa mare să promovăm jucători competitivi. Academia are obligaţia să facă jucători pentru echipa mare”.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • hagi

    Gică Hagi îl evită pe Gigi Becali. Cearta dintre naş şi fin a pornit după ce patronul FCSB a contestat la TAS titlul câştigat de Viitorul, considerând că roş-albaştrii sunt adevăraţii campioni. S-a dovedit totuşi că trupa "Regelui" are dreptate.

  • hagi

    Gică Hagi a răbufnit după meciul cu Dinamo. Întrebat fiind cât de importantă e suma oferită de UEFA pentru clubul Viitorul, aflat la un pas de calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, "Regele" a replicat făcând aluzie la Gigi Becali, cel care vorbeşte doar despre milioanele de euro pe care le-ar putea încasa de la forul internaţional.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5