Hagi, cadou de ziua sa: Viitorul a învins Dinamo!

Ultima actualizare:

    Gică HagiFoto Click!
Gică HagiFoto Click!

Viitorul a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Dinamo şi s-a distanţa la cinci puncte în fruntea clasamentului. Succesul i-a fost dedicat lui Gică Hagi, patronul trupei constănţene împlinind azi 52 de ani.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Boli '64 şi Fl. Coman '78, în timp ce pentru gazde a înscris Nistor, în minutul 26.

Dinamo a jucat în inferioritate numerică din minutul 90+3, după ce Dudea a primit al doilea cartonaş pentru un fault asupra lui Coman şi a fost eliminat.

Dinamo: Brănescu – Ceccarelli (Bawab '82), Nedelcearu, Marici, St. Filip – Dudea – Hanca, Nistor, Palici, Mahlangu (D. Popa '78) - Nemec. Antrenor: Ioan Andone.

Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Ţîru, Boli, Cr. Ganea – Vână (N. Roşu '46), Nedelcu, Purece – Chiţu, Morar (Fl. Coman '58), Iancu (Hodorogea '82). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Jucătorii Viitorului i-au dedicat lui Hagi victoria,

După golul victoriei, marcat de Florinel Coman, elevii "Regelui" au afișat mesajul: "La mulți ani, Mister!", azi Hagi împlinind 52 de ani.

"Este un cadou foarte frumos pentru domnul Hagi. Am reușit să câștigăm, am pregătit meciul cu o săptămână înainte să înceapă și vrem să luăm fiecare meci și să scoatem maximum", a spus Coman.

"Îi dedicăm această victorie lui Mister, pentru că este ziua lui. Cred că o să primim liber și o să facem o mică petrecere", a declarat și Neluț Roșu, care a debutat în tricoul Viitorului, după transferul din această iarnă, de la Concordia Chiajna.

"Înainte de meci chiar vorbeam cu colegii mei și le-am spus să facem o surpriză frumoasa pentru ziua lui. Se pare că am reușit și sunt foarte bucuros", a spus şi Benzar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net