Grozavu: "O să jucăm pe gheaţă"

Ultima actualizare:

    Leo GrozavuFoto Click!
Leo GrozavuFoto Click!

FC Botoşani s-a reunit, iar tehnicianul Leo Grozavu e supărat din cauza condiţiilor oferite de stadioanele din Liga I. Campionatul se va relua pe 4 februarie şi antrenorul crede că nu va fi practicabil niciun teren.

“Nu cred că există respect pentru spectatori, pentru jucători sau pentru această competiţie. Eu sunt foarte curios în 4 februarie ce tip de fotbal se va juca în România. Mai mult ca sigur programul va fi dat peste cap pentru că fiecare şi-a conceput un plan de pregătire, dar va fi dificil să te ţii de el pentru că nu cred că va fi practicabil nici un teren în data de 4 februarie. Mulţi merg în străinătate unde se vor antrena pe suprafeţe cu iarbă şi vor reveni pe gheaţă. Vor fi amânări. E clar că este un campionat ce se va decide mai mult prin hazard, decât prin valoarea competitoarelor”, a spus Grozavu, conform fcbotosani.ro.

Leo Grozavu a precizat că în actualele condiţii obiectivul său este menţinerea în prima ligă: “Obiectivul meu personal este să rămânem în prima ligă ţinând cont de ceea ce se întâmplă. Nu ştiu dacă se mai renunţă la cineva. Dacă mai pleacă şi alţii e posibil să plecăm cu toţii. Cine mai ştie cine o să înceapă campionatul. E destul de dificil. Nici nu putem să facem grădiniţă şi să jucăm în prima ligă. Eu înţeleg că e criză, condiţii dificile dar nici nu putem de la an la an să schimbăm echipa. E greu de făcut fotbal de performanţă în asemenea condiţii".

La reunire nu au fost prezenţi Deivydas Matulevicius, care şi-a reziliat contractul, Istvan Fulop, plecat să facă vizita medicală în Ungaria, Willi Barbosa, care încă nu a revenit din Brazilia, şi Mihai Bordeianu, plecat la un consult medical.

Echipa se va antrena la Botoşani până la 12 ianuarie, după care va pleca în cantonament în Antalya, până la 26 ianuarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net