Gigi, Piţi te poate îmbogăţi cu 700.000 €!

Ultima actualizare:

Încercarea lui Victor Piţurcă de a avea la dispoziţie cât mai mulţi fotbalişti de la Steaua pentru amicalele cu Polonia (2 februarie) şi Islanda (6 februarie) a fost deturnată de Gigi Becali.

„Dacă e dată oficială, o să plece la lot. Ce, am ajuns la cheremul lui Piţurcă? Pe mine mă interesează Europa League şi meciurile cu Ajax. Piţurcă trebuie să înţeleagă că nu e Dumnezeu şi noi nu suntem proşti", a atacat patronul Stelei la GSP TV. Cum 6 februarie e singura dată oficială FIFA, rezultă că Piţi nu se va putea baza pe stelişti decât în meciul cu islandezii.

Fără să-şi dea seama, Gigi Becali îşi taie singur craca de sub picioare, neştiind că o calificare a României la Mondiale înseamnă mai mulţi bani pentru el. Mai exact, FIFA a decis să premieze cluburile cu câte 2.180 de euro pe zi pentru fiecare jucător convocat la turneul final din Brazilia (perioada de premiere va începe cu două săptămâni înainte de meciul inaugural şi se va întinde până la ultimul meci al fiecărei echipe în parte).

Aşadar, dacă România ajunge la Rio, steliştii se vor afla sub tricolor cel puţin o lună (30 de zile), iar lui Gigi Becali îi vor pica bani din cer. Mai exact câte 22.000 de euro pe zi pentru cei 10 internaţionali din prezent, adică un total de 660.000 de euro. Iar dacă Piţi şi ai săi vor trece de grupe, suma va creşte spre un milion de euro.

Ungurii, în stare de şoc

Decizia FIFA de a închide porţile stadionului de la Budapesta la meciul Ungaria - România de la 22 martie (ca urmare a insultelor rasiste făcute de spectatorii maghiari la un amical cu Israelul din 2012) i-a înfuriat pe adversarii noştri. „Suntem şocaţi. Nu se poate aşa ceva. Vom face recurs", s-au plâns în cor jucătorii şi oficialii unguri, care sperau să se impună în faţa tricolorilor în special cu aportul unui public fanatic.

Mai mult, în presa de la Budapesta au existat voci care au spus că românii sunt de vină pentru această situaţie, amintind de bannerul rasist afişat de suporterii Stelei la un meci cu Ujpest din 2009.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net