Gigi Becali a venit cu ginerele la meci

gigi_becali_ginere_mihai_mincu.jpg

Gigi Becali și ginerele lui, Mihai Mincu, singurii fără mască în tribunele Arenei Naționale
Gigi Becali și ginerele lui, Mihai Mincu, singurii fără mască în tribunele Arenei Naționale
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Pentru prima dată în acest an, Gigi Becali a asistat la un meci al echipei sale, FCSB. Și nu a venit singur, ci alături de ginerele său.

Gigi Becali a renunțat de mult timp să mai vină la meciurile FCSB, pentru că, spune el, se vede mult mai bine la televizor. Acum, contra celor de la FC Botoșani, a renunțat la această idee și s-a deplasat la Arena Națională. Și nu a venit singur, ci însoțit de ginerele său, Mihai Mincu, aceasta fiind prima ieșire publică a celor doi.

Căsătorit din luna octombrie 2019 cu fata cea mare a patronului FCSB, Teodora (25 de ani), acesta este un om de afaceri înstărit care, se pare, se înțelege foarte bine cu socrul său. Cei doi au asistat la partidă din tribuna oficială și au fost singurii care nu au avut mască. În urmă cu trei săptămâni, Teodora Mincu a născut o fetiță, care va fi botezată Maria, făcându-l bunic pentru prima dată pe Gigi Becali.

Prezența lui la stadion nu a fost cu noroc pentru FCSB, căci echipa a terminat la egalitate, 1-1, cu FC Botoșani, pierzând definitiv orice șansă pentru cucerirea titlului de campioană și punându-și în pericol chiar și participarea în Liga Europa.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1