Gigi Becali: „Măcar știm că nu mai avem emoții la titlu”

Ultima actualizare:

    FCSB a pierdut acasă cu Gaz MetanFOTO: Sportpictures.eu
FCSB a pierdut acasă cu Gaz MetanFOTO: Sportpictures.eu

După meciul foarte bun făcut în urmă cu o săptămână, la Cluj, părea că partida cu Gaz Metan Mediaș va fi floare la ureche pentru FCSB, în ciuda accidentaților. Nu a fost deloc așa, iar echipa lui Gigi Becali nu doar că nu mai are șanse la titlu, dar începe să tremure și pentru Liga Europa.

FCSB a terminat la egalitate, 2-2, pe propriul teren, cu Gaz Metan Mediaș, o formație fără nici un fel de obiectiv în play-off, având în vedere că nu a aplicat pentru licența necesară în cupele europene. ”99 la sută s-a dus titlul. Unu la sută, dacă vrea Dumnezeu. Improvizaţiile au fost pe fund, dar de la mijloc în sus o echipă cu jucători valoroşi. Nu mi-a plăcut atitudinea echipei deloc. Dacă în minutul 94 nu poţi să ţii de scor, o singură fază dacă nu poţi să te contcentrezi înseamnă că nu poţii să fii o echipă mare. N-au jucat nici ei nimic, numai că am fost noi foarte slabi. E mingea la tine, nu te atacă nimeni, şi dai la adversar… Petre e singur, n-are nicio presiune, şi pur şi simplu dai mingea la adversari… n-are nici viteză, nici forţă… Nu ştiu… L-am luat atunci, că a marcat golul ăla şi mi s-a părut ceva. Asta-i viaţa, mergem înainte”, a declarat, după meci, patronul bucureștenilor, Gigi Becali, la Digi Sport.

Acesta a stabilit și noul obiectiv al echipei: ”Ce poate să obţină echipa? Locul trei sau doi şi cupa. Măcar ştim că nu mai avem emoţii, ne-am luat gândul de la titlu. Avem emoţii de Liga Europa. Dar nu pot să înţeleg, echipa aia care a jucat cu CFR...  Olaru – pase greşite, Vână, bine prima repriză, a doua insolenţă, pase greşite. Moruţan, singur cu portarul, dă gol, o suceşti, o învârteşti…”, a mai spus omul de afaceri.

Accidentările au fost cele care au dictat formula de joc a FCSB-iștilor în meciul de duminică seară, în afara lui Nedelcu și a lui Filip, care au fost deja operați pentru probleme la ligamente, alți patru jucători având probleme musculare. Tocmai de aceea, Gigi Becali s-a hotărât, mai târziu decât trebuia, să numească un preparator fizic cu rezultate recunoscute. E vorba de neamțul Neubert, care a mai lucrat la FCSB în perioada mandatelor lui Reghecampf. ”Ce veste bună pot să vă dau e că am vorbit cu Neubert şi e posibil să vină. 8.000 de euro a avut înainte. Cât poate să fie? 10.000 de euro pe lună. E nevoie de preparator pentru că avem jucăori accidentaţi. Patru jucători au aceeaşi leziune, la acelaşi muşchi. Nicio echipă nu are atâţia jucători accidentaţi. Înseamnă că noi suntem cel mai prost pregătiţi fizic”, a decretat patronul FCSB.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net