Gigi Becali începe cearta pe Fortes

Ultima actualizare:

    Carlos Fortes a marcat patru goluri la Gaz Metan MediasFOTO: Sportpictures.eu
Carlos Fortes a marcat patru goluri la Gaz Metan MediasFOTO: Sportpictures.eu

Gigi Becali face ce face și tot jucători ofensivi aduce la echipă. La câteva ore după transferul internaționalului român Adrian Stoian, patronul FCSB a anunțat o altă tranzacție: atacantul Carlos Fortes, de la Gaz Metan Mediaș. Problema e că impresarul jucătorului spune că încă nu e nimic definitiv.

Gigi Becali a anunţat, luni seară, cu mare satisfacție, că FCSB îl va lua sub formă de împrumut pe de la Gaz Metan Mediaş, cu opţiune de cumpărare în vară. ”Îl iau până în vară, cu opţiune de cumpărare. Mai plătesc 300.000 în vară, dacă îl iau definitiv. Teja mi-a spus că mai vrea un atacant de careu. Că Fortes este un foarte bun atacant de careu. Va avea concurenţă, trebuie să mai dea jos cinci kilograme. Achit suma de transfer dacă slăbeşte 5 kg, altfel nu. Îl iau împrumut cu drept de cumpărare pe 4 ani. Costă 300.000 dacă fac cu opţiunea de cumpărare. Îmi place că are o lejeritate în mişcare şi e iute pentru gabaritul lui. Are 23 de ani, e jucător de viitor şi pot să iau bani buni pe el”, a spus Becali la Digisport.

Numai că, deși părea totul aranjat, ieri impresarul portughezului a negat că fotbalistul s-a înțeles cu FCSB. ”E doar o poveste că el s-a înţeles cu Steaua. Nici eu, nici jucătorul pe care-l reprezint n-am vorbit cu cineva de la Steaua. În primul rând, Carlos Fortes a jucat la Benfica, la naţionalele de juniori ale Portugaliei şi impune respect, nu e un nume de pe stradă. Cel mai dureros şi lipsit de respect e că s-a vorbit despre el că e gras. De aceea spun că în acest moment transferul e imposibil. Atunci când din start jucătorul nu are parte de respect, ce mai poate fi de spus?”, a declarat Pedro Torrao pentru gsp.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net