Gigi Becali, fără limite: ”Eu fac schimbările. Altfel intru în faliment”

Ultima actualizare:

    Gigi Becali râde de toată lumea fotbalului prin felul în care se comportăFOTO: Sportpictures.eu
Gigi Becali râde de toată lumea fotbalului prin felul în care se comportăFOTO: Sportpictures.eu

Patronul FCSB, Gigi Becali, nu mai are nici o limită și se comportă cu echipa de fotbal precum copiii cu o jucărie. Numai că de multe ori, jucăria se strică și ajunge la gunoi, iar formația din Berceni pare a se îndrepta încet, dar sigur, pe drumul dispariției. ”Apogeul” tactic al omului de afaceri a fost atins duminică seara, la Arad, când a făcut trei schimbări în minutul 34!

Din păcate pentru fanii formației bucureștene, aceasta a obținut un rezultat de egalitate în ultimul minut, scor 1-1, grație reușitei puștiului Ianis Stoica, introdus pe teren în ultimul sfert de oră, în locul lui Ovidiu Popescu. De ce din păcate? Foarte simplu: pentru că acum Gigi Becali se crede și mai priceput și a căpătat și mai multă încredere în flerul lui de antrenor, deci va duce experimentul la noi dimensiuni. De altfel, după meci, la Digi Sport, era foarte mândru de ce a reușit: ”Pe pământ, viaţa este un fel de dragoste, de bună dispoziţie, de distracţie, că doar nu o să mă stresez acum de la fotbal. Şi dacă am fotbal şi mă distrez la fotbal, mă distrez, nu o să am acum un stres. Cine nu joacă bine, îl schimb. Încerc să refac ce s-a stricat. Voi în loc să discutaţi de fotbal, vă interesează cine face schimbările. Bine, mă, le fac eu, care e problema voastră? Aşa fac eu ca să nu fiu falimentar. Aşa se face ca să nu intri în faliment. Eu mi-am propus să câştig bani, nu mi-am propus să demonstrez cuiva ceva, că nu mă mai interesează să demonstrez la nimeni. Pe mine mă interesează să-mi protejez banii mei. Nu vreau să ajung ca Negoiţă, ca Borcea, ca Porumboiu, ca Copos, ca toţi oamenii care au falimentat”, a declarat Gigi Becali.  

Pentru a demonstra că are ”ochi” și că nu face schimbările de dragul schimbărilor, ”antrenorul” Becali a explicat și ce au greșit cei scoși de pe teren în minutul 34: Cristea, Dumiter şi Oaidă, aceștia fiind înlocuiți cu V. Crețu, Cordea şi Olaru: ”Cristea a dat numai pase la adversar. Înseamnă că doarme pe teren. Atunci să intre altul care nu doarme. Oaidă ia 15.000 de euro pe lună, nu i-am stricat nici un suflet. Când vine la FCSB ia 15.000 pe lună, păi, mă, ai grijă de minge, că dacă o pierzi o dată, trec cu vederea, o mai pierzi o dată, mai trec cu vederea, dar dacă tu pierzi mingea, îţi baţi joc de echipă, te schimb în minutul 15. Aţi înţeles cum e treaba? Cu ce l-am batjocorit, cu ce i-am stricat familia dacă ia 15.000 pe lună şi are 23 de ani?”, a explicat latifundiarul din Pipera. 

El a reafirmat că nu va renunța la această practică niciodată. „Până când am fotbal şi până când mă duc la sicriu, până atunci eu comand banii şi afacerea mea. Până mor eu, până pun mâinile pe piept la cimitir, toată lumea sub comanda mea execută ceea ce zic. Fac aşa pentru că mi-e bine aşa. Dacă aşa vreau să fac eu şi nu interzice legea... Există vreo lege penală care interzice ceva? Regulamentul interzice? Să mă depuncteze!”, a mai spus Gigi Becali. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net