Gigi Becali: ”Eu am fost prost, am zis să-i dau încredere”

Ultima actualizare:

    Andrei Vlad a fost cel mai slab jucator al FCSB in esecul cu Poli IasiFOTO: Sportpictures.eu
Andrei Vlad a fost cel mai slab jucator al FCSB in esecul cu Poli IasiFOTO: Sportpictures.eu

Gafele făcute în înfrângerea, 2-1, suferită acasă de FCSB în fața Politehnicii Iași, i-au fost fatale portarului Andrei Vlad. El va fi scos de ”patronul-antrenor” Gigi Becali dintre buturile bucureștenilor.

Finanţatorul FCSB l-a criticat pe portarul Andrei Vlad, despre care a spus că va fi înlocuit de Cristian Bălgrădean de la meciul cu Vitoria Guimaraes. ”Nu am pierdut noi meciul. Meciul l-a pierdut el, săracul copil (n.r. - Vlad), că şi eu am fost prost şi am zis să-i dau încredere. La unul dintre goluri, trebuia să iasă pe centrare, dormea, la al doilea dormea mai tare. Probabil o să vedem şi la antrenamentele de portari, Narcis are misiunea, să vedem cum, mă, doarme un portar în poartă aşa? Înseamnă că el nu e antrenat bine, dacă doarme el aşa, în poartă. Va intra Cristi Bălgrădean de la următorul meci. Dar nici nu poţi să câştigi dacă ai câte două 11 metri pe meci nu le primeşti”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

O altă problemă a lui Gigi Becali este că nici Costel Enache, cu care credea că s-a înțeles pentru ocuparea postului de antrenor, nu mai vine să-I antreneze echipa. ”Am vorbit, el trebuia să vină, trebuia să facem o conferinţă de presă, să-i prezentăm şi pe Narcis şi pe Enache. El, Enache, nu a mai răspuns şi asta-i situaţia. Eu mă gândeam să rezolv situaţia cum este la lege şi la regulament. Pleci de la Hermannstadt, antrenezi echipa frumos, nu o să stai pe bancă, o să stea Andonache, aşa i-am spus eu. El a zis că a înţeles, dar după aia… El e un om mai cu bun simţ, mai ruşinos, probabil din respect bunul lui simţ a primat mai mult decât cariera lui şi o iau ca o calitate, nu ca defect. Nu e corect să vină acum un antrenor dacă, Doamne fereşte, nu ne calificăm, el să tragă ponoasele necalificării. Sunt mulţi antrenori care vor să vină”, a mai spus Gigi Becali. Așa că, cel puțin săptămâna aceasta, patronul FCSB îi va dicta schimbările tot lui Vergil Andronache.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net