Gigi Becali, despre Sânmărtean: "Ca să nu mai speculaţi..."

16-sport-sanmartean-gettyimages-492431876.jpg

Lucian Sânmărtean nu va mai juca pentru naţională

Lucian Sânmărtean e liber de contract, după ce şi-a încheiat socotelile cu Al Ittihad, dar nu va veni la Steaua, finanţatorul Stelei anunţând că nua re nevoie de serviciile mijlocaşului de 36 de ani.

"Cu Sânmărtean am fost atât de diplomat și de înțelept că nici voi nu m-ați înțeles. Eu i-am mulțumit lui Sânmărtean pentru ce a făcut la Steaua, dar acum nu cred că mai face față. Na, ca să nu mai speculați”, a spus Becali la sport.ro.

Antrenorul Laurenţiu Regehcampf era cel care-l dorea la echipă, Gigi Becali şi Meme Stoica refuzând varianta.

"Sânmărtean nu mai poate ajuta Steaua. El nu poate face ambele faze!...Nu îmi place mâncarea reîncălzită. Nu suntem în stare să aducem jucători din toată lumea asta? Trebuie să apelăm numai la foşti jucători?", a spus Mihai Stoica la Digi Sport.

Loading...

Citește și

  • lucian sanmartean

    Lucian Sânmărtean e liber de contract după ce a plecat de la Al Ittihad şi ar putea reveni la echipa roş-albastră, formaţie pe care a părăsit-o în iarna anului trecut pentru a juca la arabi. Acum el e dorit de Reghecampf pentru jocurile din cupele europene, iar Gigi Becali a început deja negocierile.

  • Echipa saudită Al-Ittihad, antrenată de Victor Piţurcă, a ratat ieri calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, în ciuda unei victorii (2-0) obţinute în ultimul meci din grupe, partidă în care românul Lucian Sânmărtean a marcat unul dintre goluri.