Gigi Becali: ”Cu Dan Petrescu nu trebuie să faci afaceri, e cel mai deștept”

Ultima actualizare:

    Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu
Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu

După ce a pierdut de două ori campionatul în fața formației CFR Cluj, antrenate de Dan Petrescu, cu care s-a certat de fiecare dată în sezoanele trecute, patronul FCSB, Gigi Becali, a schimbat placa. Acum îl laudă pe tehnician.

Întrebat despre posibila cedare a golgheterului campioanei, CFR Cluj, George Țucudean, la Craiova, Becali a spus că dacă așa a hotărât ”Bursucul”, înseamnă că asta e cea mai bună decizie. ”Nu știu, nu mă bag în ceea ce privește transferul lui Țucudean. Dan Petrescu e prost? Eu zic că nu e. Eu zic că e cel mai deștept. Cu Dan Petrescu nu trebuie să faci afaceri, trebuie să te faci tovarăș. Dacă cumperi pierzi, dacă vinzi pierzi. O demonstreaza omul”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

În cadrul aceleiași intervenții, omul de afaceri a vorbit și despre viitoarea arenă pe care va evolua echipa sa în sezonul viitor. Becali a reafirmat că a pus ochii pe stadionul ”Arcul de Triumf”: ”Cum să nu am dreptul să joc pe Arcul de Triumf? Normal am dreptul legal să mă duc și pe Ghencea, dar nu mă duc că nu vreau ceartă și probleme. Fanii vor, dar vreți să ne batem pe acolo? Nu ai ce să faci. Așa este în România. Acum e scandal, dar noi vom juca acolo, FCSB. Încet-încet noi vom câștiga totul. Vor reveni și suporterii care sunt acum la CSA Steaua în 3-4 ani. Ei nu au drept sa promoveze”, a mai spus Gigi Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net