Gigi Becali: ”Cu Dan Petrescu nu trebuie să faci afaceri, e cel mai deștept”

dan_petrescu.jpg

Dan Petrescu
Dan Petrescu
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

După ce a pierdut de două ori campionatul în fața formației CFR Cluj, antrenate de Dan Petrescu, cu care s-a certat de fiecare dată în sezoanele trecute, patronul FCSB, Gigi Becali, a schimbat placa. Acum îl laudă pe tehnician.

Întrebat despre posibila cedare a golgheterului campioanei, CFR Cluj, George Țucudean, la Craiova, Becali a spus că dacă așa a hotărât ”Bursucul”, înseamnă că asta e cea mai bună decizie. ”Nu știu, nu mă bag în ceea ce privește transferul lui Țucudean. Dan Petrescu e prost? Eu zic că nu e. Eu zic că e cel mai deștept. Cu Dan Petrescu nu trebuie să faci afaceri, trebuie să te faci tovarăș. Dacă cumperi pierzi, dacă vinzi pierzi. O demonstreaza omul”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

În cadrul aceleiași intervenții, omul de afaceri a vorbit și despre viitoarea arenă pe care va evolua echipa sa în sezonul viitor. Becali a reafirmat că a pus ochii pe stadionul ”Arcul de Triumf”: ”Cum să nu am dreptul să joc pe Arcul de Triumf? Normal am dreptul legal să mă duc și pe Ghencea, dar nu mă duc că nu vreau ceartă și probleme. Fanii vor, dar vreți să ne batem pe acolo? Nu ai ce să faci. Așa este în România. Acum e scandal, dar noi vom juca acolo, FCSB. Încet-încet noi vom câștiga totul. Vor reveni și suporterii care sunt acum la CSA Steaua în 3-4 ani. Ei nu au drept sa promoveze”, a mai spus Gigi Becali.

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1