Gigi Becali, ceartă în familie: după naşul Hagi a urmat finul Rădoi!

becali_radoi.jpg

gigi becali mirel radoi
S-au dus vremurile când Gigi Becali şi Mirel Rădoi se strângeau în braţe
foto: Click!
Citeste tot despre: 

Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că noul antrenor, Reghecampf, va colabora cu fostul director sportiv, Mirel Rădoi, dar situaţia nu e nici pe departe aşa. Rădoi nici nu-i mai răspunde la telefon naşului său, din cauza tratamentului aplicat, iar episodul aduce aminte de cearta cruntă dintre omul de afaceri şi Gică Hagi, cel care l-a cununat şi i-a botezat copiii.

"Nu pot să spun nimic deocamdată, pentru că sunt prea supărat. Poate o să povestesc cândva ce s-a întâmplat. Nu m-am mai dus la antrenament astăzi. Asta e, mergem înainte, trebuie să gândesc pozitiv. Normal că am vorbit cu Mirel, chiar acum mă duc să mă întâlnesc cu el. Şi el e supărat pe Gigi, îţi dai seama. Mai multe nu vreau să comentez acum", a declarat, pentru “ring”, fostul secund Nicolae Dică.

Supărarea lui Rădoi vine şi după ce a aflat că Reghecampf şi Becali îl bârfeau în convorbirile telefonice. "Mirel va rămâne manager sportiv. Aşa cred. Am încercat să-l sun, să-l anunţ de venirea lui Reghecampf, dar nu mi-a răspuns la telefon. Din orgoliu, va avea mici supărări, dar sigur îi va trece pentru că e deştept".

Cearta cu finul Mirel Rădoi nu e ceva nou pentru Gigi Becali, cel care şi-a batjocorit naşul în urmă cu câţiva ani

În perioada iunie - septembrie 2007, Hagi a fost antrenorul Stelei, dar a plecat după o ceartă violent cu Gigi Becali. Totuşi, "Regele" a condus echipa în Liga Campionilor, dar unele rezultate mai slabe au fost de ajuns pentru a-l nemulţumi pe patron. Cei doi s-au împăcat în 2010. Ce-şi declarau cei doi în timp ce erau certaţi:

Gigi Becali:"Pe banii mei nu-şi bate nimeni joc, chiar dacă el se numeşte Hagi. Dacă nu era naşul meu, nu-l mai vedeaţi pe aici. Când îţi cere un patron un lucru îl faci şi cu asta-basta. Toţi antrenorii şi Zenga şi Protasov când am vrut ceva, aşa au făcut. Crezi că dacă te numeşti Hagi poţi să faci ce vrei pe banii mei? Dacă am zis Mirel Rădoi să fie fundaş de marcaj, aşa faci, dacă nu atunci Hagi o să plece. Cu el n-am ce să mai vorbesc! Să mă lase în pace, cu treburile mele, că el a făcut din Steaua o salată".

Gică Hagi: "Patronul Stelei să uite că i-am fost naş. L-am iertat o dată, demult, dar a doua oară nu se va mai întâmpla. Niciodată nu vom mai fi prieteni. M-am săturat. Nu mai suportam tensiunea. Mă simţeam torturat la Steaua. Înaintea unui meci, Adi Ilie mi-a zis: «Vezi că a spus Gigi că X trebuie să joace». M-am enervat!"

 

Loading...

Citește și

  • Laurenţiu Reghecampf şi-a văzut visul cu ochii şi a ajuns din nou la Steaua, dar până aici i-a “lucrat” pe foştii antrenori, Costel Gâlcă şi Mirel Rădoi, finul patronului echipei campioane.

  • Rădoi (34 de ani) nu mai e antrenorul trupei din Ghencea. Ratarea calificării în cupele europene, locul ruşinos din clasament, acceptarea influenţei lui Gigi Becali în viaţa echipei şi „împăcarea” cu transferurile mediocre au fost elementele care au dus la o despărţire care nu putea fi amânată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1