Gigi Becali: «Bourceanu pleacă doar pe 5 milioane €!»

Ultima actualizare:

    La finalul alegerilor, noul parlamentar român s-a dezlănţuit
La finalul alegerilor, noul parlamentar român s-a dezlănţuit

Patronul Stelei a trebuit să respecte legea scrutinelor electorale şi n-a putut vorbit public timp de câteva zile. La finalul alegerilor, noul parlamentar român s-a dezlănţuit şi şi-a dat cu părerea despre tot ce a mişcat în fotbalul românesc în tot acest timp în care a fost în „silenzio stampa".

Posibile plecări de la Steaua: „Niciun jucător nu pleacă până nu ne calificăm în Liga Campionilor. E posibil să plece dacă mi se dau cinci milioane pe Bourceanu. El e cel mai bun jucător al meu, e mai bun şi decât Chiricheş şi decât Rusescu. Chiricheş nu pleacă fără zece milioane".

Posibile veniri la Steaua: „Depinde de astea două meciuri dacă mai aducem fundaş dreapta sau nu. L-am adus pe Iancu, e Maxim care îmi place, mai este Rui Duarte, mai e Bozovici, jucători care îmi plac. Lui Rui Duarte îi fac un contract pe un an cu penalizări de 5.000 de euro pentru fiecare zi de întârziere".

Problemele de la Rapid: „Vreau să-l atenţionez pe George Copos. Când nu eşti miliardar ca Abramovici şi ca arabii ăia, nu îi mai dai buget lui Vasile şi lui Mitică, pentru că ăla face ce vrea. Îi dă lui Surdu 17.000 pe lună, îi dă lui Apostol şi ajungi la faliment. În România, tu dai banii, tu coordonezi tot şi tu controlezi tot. Când te trezeşti, bugetul e cheltuit şi nici echipă nu ai".

Victoria lui CFR la Manchester: „Nu m-am bucurat pentru CFR în timpul jocului ci după aia, pentru că mi s-a făcut exact pe plac. Nu s-au dus în primăvară şi nu era bine pentru noi, dar au câştigat trei puncte, ceea ce e bine pentru noi, că se adaugă la coeficientul de ţară. E ideal pentru noi", a menţionat Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net