Gigi Becali: "Am făcut o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru Torje"

Ultima actualizare:

"Eu am făcut o ofertă de două milioane şi jumătate pentru Torje, la care aştept un răspuns. Mie mi-a spus finul (n.r. - acţionarul dinamovist Cristian Borcea) că nu el poate lua o hotărare şi că e vorba de situaţia financiară. El mi-a zis că vrea să bage bani şi să vină fiecare cu un milion, şi Săvulescu şi Badea. Le-a zis să termine cu manangementul că se fac de râs. Dacă nu o să dea bani, a zis că nu o să aibă de ales", a spus Becali la Sport.ro.

Becali a precizat că Dinamo l-a împrumutat pe Marius Alexe unei alte echipe, dar clubul "alb-roşu" tot are nevoie imediată de o sumă de bani consistentă. "L-au dat acum pe Alexe, 600.000 pe şase luni. Eu cred că îl vor cumpăra pe Alexe, îi vor plăti clauza, dar 600.000 nu rezolvă problema lui Dinamo. Şi nici ăştia 2.500.000 nu rezolvă problema, dar cât de cât mai respiră cu ei. Din punctul lui de vedere, Cristi mi-a zis: «Mor şi nu ţi-l dau pe Torje, dar nu am ce face, nu vor să dea bani. Asta înseamnă la ei management, să-l vândă pe Torje. Eu nu vreau asta»", a relatat Gigi Becali ce i-a spus Cristi Borcea.

Finanţatorul stelist a menţionat că există şi posibilitatea achiziţionării mijlocaşului Alexandru Bourceanu, de la FC Timişoara. "Pe Bourceanu e posibil să-l luăm, dar n-am discutat nimic cu jucătorul", a precizat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net