Gest de mare om făcut de Erling Haaland. Ce a trimis asociației SOS Autism Bihor

Ultima actualizare:

    Erling HaalandFOTO: EPA
Erling HaalandFOTO: EPA

Gest de mare om făcut de atacantul norvegian al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland. Acesta a trimis un colet cu un tricou şi alte obiecte promoţionale semnate de el asociaţiei SOS Autism Bihor.

"Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland şi conţine tricoul personal al marelui fotbalist cu semnătura lui, poze cu autograful său şi o scrisoare adresată preşedintei Simona Zlibuţ. Cuvintele de mulţumire sunt modeste pentru recunoştinţa ce o avem faţă de gestul nobil al acestui sportiv. Vă mulţumim!", se arată pe pagina de Facebook a asociaţiei, citată de news.ro.


    Conținutul pachetului trimis de Erling HaalandFOTO: Facebook
Conținutul pachetului trimis de Erling HaalandFOTO: Facebook

Arbitrul asistent Octavian Şovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland, după meciul pierdut de Borussia Dortmund, scor 1-2, cu Manchester City, în turul sferturilor Ligii Campionilor. La finalul meciului de marţi, pe tunelul de la vestiare, Şovre, membru în brigada condusă de Ovidiu Haţegan, a fost văzut cum îi cerea un autograf lui Haaland.

Gestul său a fost crticat atât de UEFA, câşt şi de preşedintele CCA, Kyros Vassaras.

Ulterior, Octavian Şovre a declarat că obişnuieşte să strângă autografe de la mari sportivi ai lumii pentru a sprijini SOS Autism Bihor, un centru pentru bolnavii de autism.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net