„Generalul” Lucescu, încă doi ani la Salonic

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Înaintea meciului decisiv de miercuri cu Benfica Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor, Răzvan Lucescu a primit un „cadou” de la şefii lui PAOK.

Mai exact, patronul Ivan Savvidis l-a recompensat pe Lucescu junior pentru rezultatele excelente din ultimul an. "FC PAOK anunţă prelungirea contractului lui Răzvan Lucescu până pe 30 iunie 2020. Antrenorul echipei a semnat noul contract în cadrul unei întâlniri cu preşedintele Ivan Savvidis. Răzvan Lucescu a condus echipa în 47 de meciuri şi are 37 de victorii, 6 egaluri şi 4 înfrângeri. Îi dorim şi mai mult succes şi multe titluri în următorii ani!", a anunţat clubul pe site-ul oficial, postând o fotografie sugestivă, în care apareşi cuvântul măgulitor “Generalul”.

Într-adevăr, cu Lucescu junior la cârmă, PAOK  a fost extrem de aproape de titlu în sezonul trecut (a pierdut la “masa verde” meciurile decisive) şi a câştigat Cupa Greciei. Apoi, în această vară, PAOK Salonic a făcut senzaţie în preliminariile Ligii Campionilor, eliminând două echipe mai bine cotate, Basel şi Spartak Moscova. Mai mult, după 1-1 în turul din deplasare cu Benfica, formaţia lui Lucescu e la un pas de grupele celei mai importante competiţii continentale. Returul dintre PAOK şi Benfica se joacă miercuri, de la ora 22.00, în infernul de pe arena “Toumba” din Salonic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net