Galatasaray - CFR Cluj 1-1 / Egali în mocirlă

Ultima actualizare:

    Ardelenii sunt  neînvinşi în Europa  în acest sezon,  în meciurile din deplasare
Ardelenii sunt neînvinşi în Europa în acest sezon, în meciurile din deplasare

Ardelenii se luptă în continuare pentru a depăşi faza grupelor Ligii Campionilor, la Istanbul fiind egalaţi abia în ultimul sfert de oră al partidei. Românii au deschis scorul după ce Kapetanos a şutat, iar Nounkeu a deviat în propria poartă (19), dar Burak Yilmaz a reuşit să să-l învingă cu o lovitură de cap pe Felgueiras (76). Oricum, după ce au punctat, ardelenii nu au mai contat, cifrele fiind de partea gazdelor, de la posesie (62-38) la ocazii (5-1) şi până la şuturi (15-3).

Andone a vrut să plece încă de joi. Lipsa rezultatelor din campionat au dus la o ruptură între şefi şi tehnician, "Fălcosul" anunţând că a vrut să plece de la echipă după partida de joi cu Viitorul Constanţa. Conducătorii l-au convins să mai stea şi pentru partida de aseară cu Galata.

Teren "inundat". Ploaia torenţială de la Istanbul a făcut ca suprafaţa de joc de pe Ali Sami Yen să fie aproape impracticabilă, jucătorii având mari dificultăţi în a controla mingea. Altfel, ardelenii au fost susţinuţi din tribune de o galerie formată din 50 de persoane.

Felgueiras a apărat un penalty. Portarul clujenilor a apărat o lovitură de la 11 metri executată slab de Felipe Melo, arbitrul dictând penalty în urma unui henţ comis de Sepsi în careu.

Aguirregaray, eliminat în minutul 28. CFR-iştii au jucat cu un om mai puţin pe teren încă din minutul 28, Aguirregaray fiind avertizat prima dată în minutul 25 după câteva contre cu Amrabat, pentru ca la trei minute distanţă să primească şi al doilea cartonaş galben.

Piccolo l-a umplut de sânge pe Elmander. Jucătorul celor de la CFR, Piccolo, în timpul unui duel aerian l-a lovit cu cotul în arcadă pe Elmander, care a început să sângereze şi a părăsit terenul pe targă. Suedezul a mai jucat doar 20 de minute după care a fost schimbat.

Modou Sougou nu a mai prins lotul. Andone spera să-l recupereze pe Sougou până la ora meciului cu Galata, dar un control medical la o clinică din Istanbul a arătat că dacă va forţa va pierde tot turul de campionat, el suferind o  microruptură musculară. Astfel, nu a mai fost trecut pe foaia de joc, în locul său evoluând Aguirregaray.

CFR şi Galata s-au întâlnit după 101 ani. Galatasaray a jucat primul său meci internaţional în faţa celor de la KVSC, fosta denumire a CFR-ului.  "După 101 ani, meciul de fotbal dintre Galatasaray şi CFR 1907 Cluj se joacă din nou", au arătat ardelenii pe siteul oficial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net