Fred a mers 600 km pe bicicletă pentru a-i ajuta pe nevoiașii din Brazilia

fred-epa-efe-h_50262816.jpg

Fred a semnat cu Fluminense la începutul acestui an
Fred a semnat cu Fluminense la începutul acestui an
Foto: EPA-EFE

Atacantul brazilian Frederico Chaves Guedes, cunoscut ca Fred (36 de ani), şi-a prelungit contractul cu Fluminense. Acesta a venit pe bicicletă la clubul său, parcurgând o distanţă de circa 600 kilometri. Internaționalul și-a propus să ajute 4.000 de familii sărace.

Clubul Fluminense a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook: ”Fred s-a întors acasă după o călătorie lungă cu bicicleta, de la Belo Horizonte la Orange! Cu această ocazie s-au strâns bani pentru donații. Motiv pentru care noi trebuie să îi mulțumim!”. 
Fred a plecat în urmă cu circa o săptămână, din localitatea Congonhas, aflată la 80 km de Belo Horizonte, şi a ajuns la Rio de Janeiro călătorind pe bicicletă, pe drumuri de ţară, alături de preparatorul său fizic. Cei doi au ales acest itinerariu pentru a evita traficul, dar şi întâlnirile cu fanii, adunările nefiind permise în această perioadă de pandemie în Brazilia.
În călătoria sa, Fred s-a bazat şi pe sprijinul campionului olimpic la volei din 2004, Nalbert Betancourt, care l-a însoțit pe mai mulţi kilometri deşi este fan Flamengo, marea rivală a lui Fluminense în campionatul Braziliei.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1