FOTO Miroslav Klose a celebrat inedit egalarea recordului lui Ronaldo. Vârsta îşi spune cuvântul

Ultima actualizare:

    La 36 de ani, Miroslav  Klose are şansa de a  deveni cel mai valoros  golgeter din istoria  Cupei MondialeFoto Reuters
La 36 de ani, Miroslav Klose are şansa de a deveni cel mai valoros golgeter din istoria Cupei MondialeFoto Reuters

Cu reuşita din partida cu Ghana (2-2), neamţul Klose a egalat perfo rmanţa maximă la Campionatele Mondiale, deţ inută de brazilianul Ronaldo, cu 15 goluri.

De sâmbătă seara, Ronaldo nu mai e unic în ceea ce priveşte numărul de goluri marcate la Cupele Mondiale. La 36 de ani, veteranul german Miroslav Klose a bifat şi el al 15-lea gol la turneele finale.

Una dintre marile mize ale competiţiei din Brazilia era încercarea lui Klose de a deveni golgheter all-time la Mondiale, titlu deţinut până acum de celebrul Ronaldo Nazario. Deşi n-a început titular nici una dintre primele două partide ale Germaniei la această ediţie, Klose a reuşit totuşi să se lipească de gol. În egalul spectaculos contra Ghanei (2-2), atacantul lui Lazio a intrat pe teren în minutul 69, iar două minute mai târziu avea deja numele scris pe tabela de marcaj. Pentru Germania, a fost golul egalizator cu care trupa lui Joachim Low a evitat o înfrângere ruşinoasă. Pentru Klose, reuşita a avut însă o semnificaţie aparte. Mai exact, neamţul s-a pus alături de brazilianul Ronaldo pe primul loc în clasamentul golgheterilor la Campionatele Mondiale. Ambii au câte 15 reuşite, avantajul lui Klose fiind faptul că are şansa să mai înscrie la acest turneu, în funcţie de cât de lung va fi parcursul Germaniei. „20 de meciuri, 15 goluri. Nu e rău”, s-a autofelicitat neamţul.

De asemenea, Klose a comentat şi saltul făcut de el în clipele de bucurie de după marcarea golului: „Nu ştiu de când n-am mai făcut această săritură. Nu mi-a ieşit foarte bine”. Printre cei care au apreciat performanţa lui Klose s-a numărat şi Ronaldo. „Bine ai venit în club, Klose. Îmi imaginez cât de fericit eşti”, a scris brazilianul pe o reţea de socializare. Ca o curiozitate, atât Ronaldo cât şi Klose au bifat al 15-lea gol la Mondiale contra aceluiaşi adversar, naţionala Ghanei.

Klose a celebrat golul  marcat contra Ghanei ca  pe vremuri, cu un salt peste  cap. Din fericire, nu s-a  accidentat, deşi aterizarea  nu a fost cea dorită
Klose a celebrat golul marcat contra Ghanei ca pe vremuri, cu un salt peste cap. Din fericire, nu s-a accidentat, deşi aterizarea nu a fost cea dorită

Clasamentul golgheterilor Campionatului Mondial
Clasamentul golgheterilor Campionatului Mondial

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net