Fostul stelist Stelian Stancu caută copii care să-i calce pe urme

Ultima actualizare:

    Stelian Stancu
Stelian Stancu

Stelian Stancu, unul dintre cei mai longevivi fundași de bandă din fotbalul românesc a hotărât să lase fotbalul de performanță și să se apuce de antrenorat.

Stelian Stancu, fost jucător la Sportul, Steaua București sau Poli Timișoara, va prelua frâiele școlii de fotbal RFH, club care deține și echipa de handbal Olympic, de care se ocupă Ramona Farcău și Mari Doiciu.

Din 14 octombrie, Olympic RFH va inaugura și secția de fotbal a clubului! Antrenamentele vor fi coordonate de Stelian Stancu și vor avea loc în cadrul bazei RAU Sport Center, din Șoseaua Străulești, Sector 1, București. “Am jucat ultima dată la Carmen București, anul acesta, acum sunt în naționala României de mini-fotbal, dar mă ocup și de copiii de la Școala Britanică. Acum voi începe să lucrez și la capitolul inițiere și formare fotbaliști, să o iau pas cu pas. Orice băiat cu vârsta cuprinsă între 7 și 11 ani este așteptat la Olympic și le pot promite părinților că drumul spre performanță va fi unul corect făcut, care să treacă prin toate etapele de formare“, a declarat Stelian Stancu.

Consiliere psihologică și team-building-uri

Fostul fotbalist a explicat că la Olympic tinerii fotbaliști vor avea preparator fizic, în persoana lui Cristian Dodan, dar vor fi și consiliați psihologic de Andreas Hniatiuc, unul dintre cei mai apreciați psihologi sportivi din România. “Am acceptat oferta de la Olympic, pentru că totul se face firesc, condițiile de pregătire sunt de calitate, oamenii care mă vor ajuta sunt super profesioniști. Nici nu am stat pe gânduri, în condițiile în care am avut oferte de a antrena echipe prin ligile inferioare, dar cred că e mai bine pentru mine să încep cu juniorii“, a mai spus Stancu.

Cine este Stelian Stancu

Stelian Stancu a jucat 4 ani la Sportul Studențesc, în perioada 2002-2006, a fost transferat la Steaua, fiind apreciat pentru meciul din Champions League, disputat pe Santiago Bernabeu, împotriva echipei Real Madrid. A ajuns la Poli Timișoara, unde a impresionat în două dintre cele mai bune sezoane ale echipei, apoi a mai jucat la FC Brașov, în Kazahstan, la Khazar Lankaran, FCM Tg. Mureș si Academica Argeș.

Cei care doresc să-și înscrie copii la Olympic RFH și să învețe fotbal cu antrenorul Stelian Stancu trebuie să completeze formularul din link-ul următor: https://www.rfhsport.ro/acs-olympic-fotbal/

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net