"Flavius, dacă pleci, de cine mai râdem?"

Ultima actualizare:

    Antrenorul dinamovist demisionează dacă nu bate Rapidul, spre bucuria fanilor care îl iau peste picior mereu
Antrenorul dinamovist demisionează dacă nu bate Rapidul, spre bucuria fanilor care îl iau peste picior mereu

Seria negativă prin care trece Dinamo – patru meciuri consecutive fără gol în Liga 1, doar un punct obţinut – e pusă de suporteri în special pe seama schimbărilor de pe banca tehnică.

Numirea lui Flavius Stoican, în urmă cu cinci etape, în locul lui Mihai Teja, nu a fost privită cu ochi buni de fanii dinamovişti, care nu scapă nici un moment să nu-l ia peste picior sau să-l jignească pe tehnicianul „câinilor”.

După eşecul suferit la Iaşi, 0-1, tehnicianul dinamoviştilor a făcut anununţul aşteptat de toţi fanii echipei: demisionează dacă echipa lui nu bate în Sâmbăta Mare pe Rapid.

„Nu ştiu dacă este criză la Dinamo, dar dacă nu batem pe Rapid, mă gândesc să încetăm colaborarea şi le transmit asta şi elevilor mei pe această cale. Eu am făcut tot ce mi-a stat în putinţă, m-am bătut pentru fiecare jucător în parte şi am încercat să le ridic moralul. Nu-mi pare rău că m-am întors la Dinamo şi sper să continuăm, dar asta doar dacă batem pe Rapid”, a declarat Stoican, care de cinci meciuri – inclusiv amicalul cu Debrecen – a făcut un egal, având un golaveraj de 0-11!

Dacă va demisiona, va dispărea din tribunele stadionului din Ştefan cel Mare un întreg festival de bancuri pe adresa tehnicianului, imaginaţia suporterilor fiind fără egal când e vorba de a râde de propriul antrenor.

„Stoicane, fă-ne un semn cu mâna când ajungi la meci!”, „Stoicane, înjură jandarmii ca să te interzică ăştia pe stadioane!” sau „Flavius, dacă pleci, noi de cine mai râdem?”, sunt doar trei dintre cele mai reuşite bancuri pe care le poţi auzi în tribune la Dinamo de când Stoican e antrenor...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net