Fiul lui Beckham s-a lăsat de fotbal! Reacția lui David

Ultima actualizare:

    David Beckham (40 de ani) și fiul său Romeo (13 ani)foto: Getty
David Beckham (40 de ani) și fiul său Romeo (13 ani)foto: Getty

David Beckham (40 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din lume. Deși s-a retras din activitate, acesta și-a dedicat o mare parte din viață sportului, reușind să ajungă în Topul 100 FIFA al celor mai mari fotbaliști în viața în viziunea marelui Pele.

S-a bucurat nespus când fiul său Romeo (13 ani) a început să-I urmeze pașii. David a crezut că adolescentul va avea aceeași soartă pe care a avut-o și el, însă recent, fostul fotbalist a primit o veste bombă. Romeo i-a spus tatălui său că vrea să se lase de fotbal.

În mod surprinzător, reacția lui Beckham a fost una neobișnuit de calmă și senină. „Ieri, Romeo s-a întors către mine și a zis că el nu vrea să mai joace fotbal. O parte din mine a fost devastată, însă o parte a fost ușurată. Are alte pasiuni și îmi place asta”, a declarat el, potrivit femalefirst.co.uk.

Cu toate acestea, decizia fiului său nu a venit ca o surpriză. În luna septembrie, băiatul i-a spus tatălui său care este adevăratul motiv pentru care vrea să se lase de fotbal. „Unul dintre băieți mi-a spus: «Tati, știi, nu sunt sigur că vreau să joc fotbal tot timpul… De fiecare dată când pășesc pe teren, știu că oamenii spun –Acesta este fiul lui David Beckham - și dacă nu sunt la fel de bun ca și tine, atunci nu e destul», a explicat David, citat de independent.co.uk.

Deși atunci fostul fotbalist și-a încurajat fiul să nu renunțe, se pare că decizia acestuia a fost aceea de a se concentra pe alte lucruri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net