Firmele lui Ciprian Marica au pierdut peste 500.000 de lei

ciprian marica

ciprian marica
Ciprian Marica poate juca mai repede după ce a fost la vraci

Atacantul Stelei, Ciprian Marica, e un tip bogat, dar nu-şi administrează prea bine afacerile. A avut trei firme, una s-a închis, iar celelalte i-au adus o gaură în buget de peste jumătate de milion de lei.

Ciprian Marica a vrut de la Gigi Becali doar salariul mediu pe economie, motivând că încasează din chirii 60.000 de euro pe lună. El urmează să încaseze un bonus consistent, de un milion de euro, dacă Steaua ajunge în grupele Ligii campionilor. Deşi financiar pare un tip realizat, Marica are şi pierderi în afaceri. Conform ziarulring.ro, două dintre firmele sale au avut un deficit însemnat în ultimul an fiscal. Conform datelor oferite de Registrul Comerţului, Ciprian Marica a avut trei firme, dar în acest moment au rămas două.

Firma Sausto-Mar SRL a fost lichidată în 24 iulie 2015, societatea înregistrând pierderi minore în ultimii ani. În schimb, funcţionează Caelia-Mamaia SRL, cunoscutul restaurant de pe litoral, şi MCA Consulting LTD - SRL – MCA (Marica Ciprian Andrei). Prima a înregistrat, în ultimul an fiscal, o pierdere de 363.128 de lei, potrivit Ministerului Finanţelor, în timp ce cea de-a doua, cu obiect de activitate „consultanţă pentru afaceri şi management”, a înregistrat, în ultimul an fiscal, o pierdere de 171.794 de lei.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Ciprian Marica a dezvăluit că a fost curtat de aproape toate echipele din Liga I, mai puţin de Dinamo. În cele din urmă, atacantul crescut de roş-albi a semnat cu Steaua şi a anunţat că oficialii echipei sale de suflet nu l-au ofertat, dar aceştia au susţinut că jucătorul a ascuns adevărul. Ieri, acţionarul dinamovist Negoiţă l-a catalogat ca mincinos şi trădător pentru că fotbalistul a fost cel care a refuzat negocierile.

  • ciprian marica

    Fotbalistul Ciprian Marica (30 de ani) a semnat un contract pe un an cu Steaua Bucureşti. Atacantul va purta numărul 9.