Fiica lui Dan Lăzărescu infirmă că arbitrul a fost găsit la 24 de ore după deces: "Vreau să evit orice speculații"

Ultima actualizare:

    Dan Lăzărescu a murit la 49 de ani
Dan Lăzărescu a murit la 49 de ani

Fostul arbitru asistent FIFA, Dan Lăzărescu, a murit luni, 11 mai, la doar 49 de ani. El a fost găsit căzut în baie, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. La scurt timp după decesul său au apărut mai multe speculații, printre care aceea că el ar fi fost găsit la aproximativ 24 de ore de la deces. Fiica fostului arbitru rupe tăcerea și face lumină în cazul morții tatălui său, contrazicând anumite informații apărute.

Dan Lăzărescu a murit la doar 49 de ani în urma unui stop cardio respirator, iar la scur timp după trecerea sa în neființă au apărut o serie de speculații care au deranjat-o nespus pe fiica sa, Andreea Marin. Aceasta a ținut să lămurească o parte dintre zvonurile nefondate care au învăluit nefericitul eveniment. Ea a transmis un mesaj în care a precizat că nu este adevărat faptul că trupul neînsuflețit al tatălui său a fost găsit la aproape 24 de ore de la decesul acestuia și a subliniat că el nu fusese, sub nicio formă, părăsit de membrii familiei. 

Mesajul fiicei fostului arbitru 

"Bună seara, Andreea Lăzărescu mă numesc, fata fostului arbitru Dan Lăzărescu. Aş dori să fac lumină în cazul morţii tatălui meu. Tatăl meu nu suferea de o boala anume, un stop cardio respirator i-a fost fatal. Este greu sa vorbesc despre cele întâmplate, dar este cazul. Nu este adevarat că l-am găsit după o zi. L-am gasit chiar în acele momente pentru că am simțit. Şi fac acest anunţ pentru ca vreau să evit să mai apără orice fel de speculații. 

Tatăl meu, în ultimele 2 zile de viaţă nu mai vorbea cu nimeni la telefon în afară de mine şi de mama lui. Duminică seară am fost la el pentru că nu răspundea la telefon, am vorbit cu el, am intrat in locuință. Îi era rău, dar nu exagerat.

Am plecat acasă spunându-mi că mă va suna în următoarea zi, luni. În ziua de luni am fost la el, dar nu a mai răspuns, am încercat să intru în casă nu am reuşit fără echipajul de poliţie. Data şi ora decesului au fost : 'LUNI, 11 MAI, ORA 22:00'. Este cumplit prin ce trecem eu şi familia mea. Suntem îndurerați, total distruși", este mesajul integral transmis de fiica fostului arbitru. 

Dan Lăzărescu s-a retras din activitate la 35 de ani 

Dan Lăzărescu, socotit unul dintre cei mai promițători arbitri ai generației sale, s-a retras la doar 35 de ani din cauza unor dureri insuportabile de spate. În decursul anilor, acesta s-a confruntat cu problemele de sănătate, după cum chiar el a mărturisit în cadrul unei emisiuni la Telekom Sport, în urmă cu mai bine de doi ani. A suferit trei intervenții chirugicale la coloana vertebrala, iar recuperarea a fost, de fiecare dată, una dificilă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net