FCSB şi Viitorul se bat pentru un portar de 17 ani

Citeste tot despre: 

Un nou caz Valentin Cojocaru stă să izbucnească în Liga 1. După ce Gigi Becali l-a aruncat pe talentatul goalkeper ca pe o măsea stricată, dar acesta a făcut apoi performanță la Viitorul lui Hagi, acum "Regele" poate profita din nou de indecizia roș-albaștrilor și să le fure de sub nas o  nouă speranță, tot portar.
Filip Alexandru Petre, 17 ani, e legitimat în acest moment la LPS Mircea Eliade, din București, dar se află în atenția grupărilor FCSB și FC Viitorul Constanța. Talentatul goalkepeer a dat o probă de joc la FCSB, dar imediat a fost contactat și de George Ogăraru, directorul de scouting de la FC Viitorul și cel mai probabil puștiul va fi nevoit să aleagă una dintre ele. Bucureștean fiind e tentat să rămână acasă și să-și aștepte apoi rândul spre a deveni un nou Tătărușanu, dar cu toată lumea știe că de crescut se crește mult mai frumos și mai armonios sub bagheta lui Hagi, decât sub "bâta" lui Becali.

Echipa LPS Mircea Eliade, grupa 2000/2001, unde activează Filip, care este antrenată de Gelu Moroșanu, ocupă primul loc în Campionatul Municipal, după ce a învins în etapa a 23-a, cu scorul de 4-3, pe ACS Bucharest United. „Câștigătoarea Campionatului Municipal va merge în faza pe țară. Avem câțiva jucători talentați în această echipă, care au șanse să ajungă în fotbalul mare”, a declarat Ion Toma, directorul de la LPS Mircea, care a fost premiat la ultima ediție a Galei Fotbalului Românesc. Filip a apărat și poarta naționalei ziariștilor la Jocurile Mondiale ale Jurnaliștilor, din Bruxelles.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1