FCSB a pierdut la Giurgiu și a căzut pe locul 4 în Liga 1!

astra-fcsb-alibec-rps_5693.jpg

Denis Alibec a reușit două goluri în poarta FCSB
Denis Alibec a reușit două goluri în poarta FCSB
Foto: sportpictures.eu

Cu toate că a condus cu 2-0, echipa FCSB a pierdut (2-3), astăzi (luni, 29 iunie), în deplasare, meciul cu Astra Giurgiu, contând pentru etapa a cincea a Play-Off-ului ediției 2019/2020 a Ligii 1. Gruparea bucureșteană a ieșit din cursa pentru titlul de campioană, pe care și-l vor disputa CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Golurile confruntării au fost marcate de Alibec (min. 36, 80) şi Seto (min. 53), respectiv Popescu (min. 18) şi Man (min. 29).
Fost antrenor la FCSB, actualmente ”principal” al formației din Giurgiu, Bogdan Andone a declarat pentru Digi Sport, după meci: „Era nevoie de un şoc la pauză. Parcă eram la hotel, galanţi, cei care îi conduceam pe oaspeţi. Aşa ne-am prezentat. A trebuit să-i trezesc pe jucători. Era singurul mod să ne revenim. În repriza a doua am arătat mai bine. Am fost mai agresivi. Am pus presiune mai multă pe cei de la FCSB şi am marcat. Chiar vorbeam cu Denis şi Budi, că pregătiserăm ce s-a întâmplat în joc. Mă bucur pentru ei”.
De partea cealaltă, Bogdan Vintilă a recunoscut eșecul formației sale în cursa pentru titlul de campioană: „Am făcut greşeli elementare. Nu am luat decizii când a trebuit. Jucătorii nu şi-au asumat să tragă la poartă. Sunt dezamăgit. Jucătorii au muncit mult, au avut meciul în mână şi l-au pierdut. Toată lumea este vinovată de această înfrângere. Este păcat! Eram într-un moment bun. (...) Plătim tribut lipsei de personalitate din faţa porţii şi deciziilor greşite din faza de apărare. Este greu să recuperăm distanţa dacă vom juca în continuare aşa. Putem pierde chiar şi locul de cupă europeană, trebuie să ne trezim. Trebuie să arătăm că suntem echipă de fruntea clasamentului”.
 
Clasament Play-Off
1. CFR Cluj 36 puncte
2. Craiova 35 puncte
3. Giurgiu 28 puncte
4. FCSB 27 puncte
5. Botoşani 27 puncte
6. Mediaș 25 puncte 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1