FCSB-iştii nu iau în calcul penalty-urile

Ultima actualizare:

    FCSB n-a avut emoţii cu Călăraşi, dar patronul spera la o diferenţă mai mare de scorFoto: Click!
FCSB n-a avut emoţii cu Călăraşi, dar patronul spera la o diferenţă mai mare de scorFoto: Click!

Vicecampioana României a mers arogantă în Croaţia şi a fost la un pas s-o păţească. A jucat prost şi şi-a creat o singură ocazie, în prelungiri, dar s-a întors cu un 0-0, cu o scuză şi cu o promisiune: “terenul a fost foarte prost. La Bucureşti îi dezmembrăm!”. Şi se pare că nimic nu i-a scos în ultima săptămână pe oamenii lui Dică din această filosofie periculoasă.

Cel mai bine a spus-o chiar antrenorul principal, care e convins că va rezolva calificarea în primele 90 de minute ale meciului care se va juca joi la 21:30, în direct pe Pro TV. “Nu am exersat penalty-uri. Oricum, de obicei se întâmplă ca cei mai buni la antrenamente să rateze în meci. Nici nu m-am gândit că ajungem acolo, sper să rezolvăm calificarea după 90 de minute”, a spus Nicolae Dică. Inexplicabil de “superior” a vorbit şi Raul Rusescu, omul care a redebutat pentru FCSB la Mediaş. “Va fi diferit faţă de Split. Hajduk e o echipă bună, ajutată de gazonul de la Split. La retur va fi altfel, vom fi gazde şi vom impune ritmul. Gazonul e bun şi putem marca de multe ori.  Cred că există un mix foarte bun la Steaua, între jucători cu experienţă şi jucători tineri cu foarte mare calitate. Şi pe ei îi va ajuta calificarea în grupe”, a afirmat atacantul.

Bălaşa va forţa cu dureri la gleznă

Toate aceste atitudini sunt de neînţeles, mai ales că unele dintre cele mai frumoase calificări europene ale roş-albaştrilor din “era Becali” s-au obţinut la loviturile de departajare. Amintim aici doar pe cele cu Valencia, Ajax Amsterdam sau Grasshopper Zurich, care au demonstrat cât de important este să fii pregătit pentru o astfel de situaţie. Învăţătură de minte ar trebui să fie drama cu Ludogoreţ, din urmă cu câţiva ani, când n-au reuşit să-l învingă pe Moţi de la punctual cu var şi au ratat grupele Ligii Campionilor. FCSB-iştii trebuie să fie însă foarte atenţi şi din alt punct de vedere.

Impresarii vin după vedetele românilor

Certitudinea pe care o au ei că nu se va ajunge la penalty-uri nu e neapărat sinonimă cu calificarea românilor în timul regulamentar sau, eventual, în cele 120 de minute cu tot cu prelungiri. Orice egal cu goluri o duce mai departe pe Hajduk, iar cu trei fundaşi absenţi, Momcilovic, Bălaşa şi Junior Moraes, care vor fi înlocuiţi cu improvizaţii, poarta lui Bălgrădean nu e sigură. Totuşi, Dică e dispus să-l forţeze pe Bălaşa chiar dacă acesta nu e 100% refăcut, din simplul motiv că se înţelege bine cu Planic şi nu vrea să improvizeze cu Nedelcu în zona centrală.

Becali vrea să atace la TAS regula jucătorului sub 21 de ani

FCSB e unul dintre cluburile care au profitat cel mai bine de pe urma regulii impuse de FRF în urmă cu doi ani. Deşi Gigi Becali a recunoscut la un moment dat că s-a pripit contestând-o, creşterea numărului acestora de la 1 la 2, cum vrea Federaţia, pare că l-a făcut pe patron să se răzgândească. “Nu mă poţi obliga, tu, FRF, ce să fac la mine acasă. Eu pot să am cinci jucători U21 în echipă, dacă îl pun şi pe Vlad. Dar asta nu înseamnă că e corect principial. Nu e normal, poate mergem la TAS”, a declarat latifundiarul din Pipera.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net