FCSB a fost învinsă acasă de Sepsi și campionatul e relansat

Ultima actualizare:

    Bucuria jucătorilor de la Sepsi după marcarea primului gol în poarta FCSBFOTO: Sportpictures.eu
Bucuria jucătorilor de la Sepsi după marcarea primului gol în poarta FCSBFOTO: Sportpictures.eu

FCSB și-a dat cu stângul în dreptul în cel mai prost moment. Bucureștenii au fost învinși pe ”propriul teren”, la Giurgiu, cu scorul de 2-1 de către Sepsi, și au ratat ocazia de a se distanța la patru puncte de CFR Cluj în fruntea clasamentului.

Petrila, în minutul 28 şi Mitrea, în minutul 81 au marcat golurile unei victorii istorice pentru Sepsi. Pentru FCSB a egalat și a readus speranța pentru câteva momente Octavian Popescu, în minutul 68.

Căpitanul bucureștenilor, Florin Tănase, a recunoscut că echipa lui a jucat slab: ”Am făcut o primă repriză penibilă. Am stat foarte prost în teren. A doua foarte bună. Este greu când intri cu handicap la pauză, nu poţi să revii mereu. Am reuşit să egalăm şi din păcate am luat imediat al doilea gol”, a declarat el după meci.

Nici antrenorul Toni Petrea nu era mai bucuros: ”Trebuie să strângem rândurile şi să ne pregătim pentru jocurile următoare. Sunt foarte supărat că Creţu a primit cartonaş roşu la final. Am fost foarte surprins, nu ştiu de ce. Nu am auzit nicio înjurătură, nu am auzit nimic. Sunt nemulţumit că pe lângă faptul că am pierdut plecăm şi cu suspendări. În repriza a doua am avut jocul destul de bun, am încercat să pasăm, am încercat să combinăm”, a declarat tehnicianul.

În urma acestui rezultat, FCSB este în continuare lider, dar are doar un punct avans în fața CFR Cluj și cinci în fața Universității Craiova, cu care va juca în Bănie peste trei zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net