FCSB, doar egal la Sepsi, Tănase acuză arbitrajul

Ultima actualizare:

    Florin Tănase a fost nemulțumit de arbitrul Iulian Călin, de care s-a și ciocnit în timpul meciului FOTO: Sportpictures.eu
Florin Tănase a fost nemulțumit de arbitrul Iulian Călin, de care s-a și ciocnit în timpul meciului FOTO: Sportpictures.eu

FCSB a încheiat la egalitate, 1-1, meciul disputat în deplasare cu Sepsi, în ultima etapă a sezonului regulat, iar la final căpitanul echipei, Florin Tănase, a acuzat arbitrajul.

Florin Tănase, a declarat că FCSB nu a obţinut victoria şi din cauza arbitrului Iulian Călin, pe care l-a criticat dur. „Foarte dezamăgiţi, pentru că puteam să ne desprindem, să facem 2-0, dar nu am reuşit şi din cauza arbitrului. Eu nu ştiu cine analizează prestaţiile lor, pentru că ne-am săturat şi noi, nu mai putem să jucăm cu asemenea arbitraj. El dă faulturi în atac şi mi-a rupt piciorul. Vreau să analizeze cineva de câte ori ne-a arbitrat Călin şi de câte ori a greşit împotriva noastră. Trebuia să fie un joc uşor, dar când arbitrul îi lasă să aibă asemenea intrări, nu este poziţionat cum trebuie, dă după ureche, îi zice ceva arbitrul de linie şi nu ascultă.. Ce să facem?”, a spus Tănase la posturile care transmit Liga 1.

FCSB a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa XXX, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Golurile au fost marcate de Pavol Safranko ’57 pentru gazde şi Florin Tănase ‘6 pentru FCSB.

Echipa bucureşteană este deocamdată lider în clasament, cu 65 de puncte, cu două mai mult decât CFR Cluj, care va juca în ultima etapă a sezonului regulat duminică, în deplasare, cu Universitatea Craiova.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net