FCSB, campioana ocaziilor ratate

Ultima actualizare:

    Jucătorii de la FCSB și-au pus piedică singuriFOTO: Sportpictures.eu
Jucătorii de la FCSB și-au pus piedică singuriFOTO: Sportpictures.eu

Intrați pe teren la o oră după eșecul suferit de CFR Cluj acasă cu Sepsi, scor 0-1, fotbaliștii de la FCSB au părut că s-au speriat de posibilitatea de a reveni pe primul loc. Așa că au făcut doar 2-2 cu Academica Clinceni, ultima formație din clasamentul play-off-ului. Iar acum unii își plâng de milă, în timp ce alții taie în carne vie.

Din ultima categorie face parte patronul formației bucureștene, Gigi Becali, care a revenit la ”forma” de odinioară, când după fiecare meci avea ceva de spus, iar după fiecare înfrângere ceva de criticat. Acum în colimatorul lui a intrat Andrei Vlad, care a fost retrogradat de la postura de cel mai mare portar în viață la cea de rezervă a lui Straton. ”Nu cred că Vlad va putea să joace. Jocurile astea nu sunt de el. Trebuie să mai crească doi ani, să se întărească în virtute, în putere. Am luat gol cu Craiova, cu CFR, trei puncte, încă trei, dar era cu minus la ei. Erau patru în plus la noi pe greşeala lui. L-am susţinut, dar nu pot să susţin un om în prostie. O să mai treacă un an, o să joace în meciurile de tur-retur, în sezonul regular. În play-off va juca Straton”, a spus Gigi Becali la PRO X. Cum toată lumea știe cine face echipa și schimbările la FCSB, e clar că fostul goal-keeper dinamovist va apăra în meciurile decisive cu Sepsi, Universitatea Craiova și CFR Cluj, din acest final încins de campionat. Dintre cele trei, doar cel cu oltenii e considerat a fi pe propriul teren, o noțiune necunoscută bucureștenilor, având în vedere că ei evoluează la Giurgiu.

Cele două puncte au fost pierdute cu Clinceni în cel mai prost moment posibil. CFR Cluj, liderul clasamentului până la ora meciului, pierduse acasă cu Sepsi, scor 0-1, astfel că o victorie indiferent de scor obținută de FCSB cu Clinceni ar fi dus echipa bucureșteană pe primul loc, cu un avans de un punct. Numai că, deși au deschis scorul prin Olaru, în minutul 20, ei s-au trezit că aleargă după egalare, după reușitele lui Cordea (min. 26) și Rusescu (36). Punctul a fost smuls prin golul marcat de Tănase, din penalty, în minutul 56.

”Ce vreţi să fac, să joc eu? Nu vedeţi că ne încurcăm de echipele mici? Nu ziceau oamenii că cei de la Clinceni sunt fraţii noştri? Ne-au bătut o dată, iar acum ne-au pus o frână de nu mai ştim de noi şi plângem după meci. Normal că sunt supărat. Păi, noi vrem să câștigăm campionatul, dar nu suntem în stare să batem Clinceniul. Fițe, fițe și iar fițe. Ne-am culcat în spatele CFR-ului şi uite că tot în spatele CFR-ului ne-am trezit. Nu vreau să spun mai multe, dar, daca o ţinem aşa, o să vedeţi frână şi cu Sepsi. Trebuie să ne trezim. Nu vreau să vorbesc acum mai multe. Am şi alte treburi. Nu mă întreba de arbitraj, de VAR, că nu am chef să îmi stric ziua”, a mai declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net