FC Viitorul a obținut prima victorie cu Mircea Rednic antrenor

viitorul-hermannstadt-dsc_0948.jpg

FC Viitorul a întors rezultatul și a început anul cu o victorie
FC Viitorul a întors rezultatul și a început anul cu o victorie
Foto: sportpictures.eu

Într-un meci restant din etapa cu numărul 12 a Ligii 1, disputat în această seară (duminică, 10 ianuarie), la Ovidiu, FC Viitorul s-a impus cu 2-1 (1-1) în fața lui Hermannstadt. Au marcat: Luckassen (min. 37), Ciobanu (min. 84), respectiv Opruț (min. 19). Este primul succes al constănțenilor de la venirea lui Mircea Rednic ca antrenor. În urma acestei victorii, Viitorul a urcat pe locul 6 în clasament.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 19, când Opruţ a marcat cu un şut din 10 metri, după ce balonul fusese respins de două ori de fundaşii Viitorului, la şuturile lui Joalisson. 
Mai insistente, gazdele au egalat în minutul 37, când Luckassen a trimis mingea în poartă cu un şut de pe linia careului mic, din poziţie centrală.
După pauză, dominarea constănțenilor s-a accentuat, iar în minutul 84 Ciobanu a marcat spectaculos, cu un şut de la 16 metri, din poziţie centrală, balonul ducându-se la vinclu.
Au evoluat următoarele echipe:
FC Viitorul:
  Cojocaru - R. Benzar, Dobrosavlevici, Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu (Mladen, 90), Artean, C. Matei (Dussaut, 68) - Ely Fernandes (Măţan, 68), Luckassen, G. Ganea (Andronache, 78). 
Antrenor: Mircea Rednic
Hermannstadt: Cristiano - Scarlatache, Viera, Stoica, Opruţ - Romario, Alhassan - Vodă (Măţel, 85), Buzan (Ster, 87), Joalisson - Karanovici. 
Antrenor: Ruben Albes
Cartonaşe galbene: R. Benzar (min. 79), Dussaut (min. 80), respectiv Joalisson (min. 14)
A arbitrat: Radu Petrescu, asistat de Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu. Marian Barbu a fost rezervă.

Loading...
 
 
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 457928992


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1