FC Seul se scuză după ce a așezat păpuși... sexuale în tribune!

papusi-sexuale-fcseul-afp.jpg

FC Seul a așezat manechine în tribunele goale
FC Seul a așezat manechine în tribunele goale
Foto: AFP

Lansat în 8 mai, campionatul de fotbal din Coreea de Sud se desfășoară cu porțile închise și cu respectarea unor reguli stricte de igienă. Pentru a compensa lipsa spectatorilor, FC Seul a avut o idee care nu s-a dovedit prea inspirată.

Angajații grupării care a disputat finala Ligii Campionilor Asiei în 2002 și 2013 au așezat în tribunele goale ale stadionului păpuși... gonflabile! S-a întâmplat la meciul pe care FC Seul l-a câștigat (1-0) cu Gwangju FC. Decizia s-a dovedit neinspirată, fiind criticată aspru de fani pe rețelele sociale. Aceștia susțin că păpușile făceau reclamă unor site-uri XXX! Oficialii clubului din capitala Coreei de Sud au fost nevoiți să își ceară scuze. ”Ne pare rău, sincer, că i-am dezamăgit pe suporterii noștri, dar noi ne-am asigurat înainte că acestea nu au nicio legătură cu jucăriile sexuale. Le-am luat de la o companie numită Dalcom, care a susţinut că sunt manechine pentru îmbrăcăminte. Am verificat de două ori, de trei ori că nu sunt pentru uz sexual. Intenţia noastră a fost să facem ceva amuzant în aceste momente dificile. Ne vom gândi cu atenţie la ceea ce trebuie să facem pentru a ne asigura că nu se va mai întâmpla aşa ceva”, s-a precizat într-un comunicat. În ciuda acestui mesaj, s-a constatat că acele păpuși erau vândute de un fabricant de articole sexuale. Mai mult decât atât, compania producătoare a precizat că mesajele au provenit de la o firmă ce comercializează jucării sexuale și care a vrut să facă fotografii cu manechinele înainte de meci. Și că aceasta a uitat să ia acele pancarte... 
Pe de altă parte, toată lumea a remarcat faptul că păpușile (28 întruchipând personaje de sex feminin, iar două de sex masculin) purtau, pe lângă tricouri și alte obiecte vestimentare cu însemnele lui FC Seul, și măști de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus.
În Coreea de Sud, ediția 2020 a K League 1 a debutat în 8 mai, de atunci disputându-se două etape. Locul 1 este împărțit de Ulsan Hyundai și Jeonbuk, singurele formații cu maximum de puncte (6). Până acum, în această țară asiatică s-au raportat 11.065 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19, dintre acestea murind 263.  

Loading...