EXCLUSIV! Fotbaliştii Rapidului, neplătiţi din vară

Ultima actualizare:

    Rapid a legat două victorii (Foto: mediafax)
Rapid a legat două victorii (Foto: mediafax)

Rapid a legat două victorii, cu „U” Cluj şi Gaz Metan Mediaş, dar nu pentru că s-ar fi rezolvat problemele financiare ale echipei. Mai degrabă, se poate spune că jucătorii s-au obşnuit să joace fără bani şi pun pe primul plan pasiunea. Asta pentru că au deja trei luni de zile întârziere a salariului, iar străinii îşi plătesc chiriile din banii lor.

Preşedintele Constantin Zotta a declarat zilele trecute că jucătorii Rapidului au primit jumătate dintr-un salariu şi că nu mai au motive să facă nazuri. Acesta a uitat însă să spună despre ce lună este vorba. Au spus-o jucătorii, iar când realizezi adevărul, e greu să nu le dai dreptate.

„Singurii mei bani primiţi la Rapid reprezintă mai puţin de jumătate din salariul pe luna august. În rest, nimic. Nici măcar chiria la apartamentul din Băneasa n-a fost plătită niciodată de club, deşi aşa ne-am înţeles. Am plătit eu, din banii mei, pentru că sunt aici cu soţia şi fetiţa şi n-am chef de probleme cu gazda. Situaţia este foarte dificilă şi sper să se rezolve cât mai repede", a declarat pentru Click! brazilianul Renan Silva.

În aceeaşi situaţie sunt aproape toţi străinii de la Rapid, cei care suferă de fapt cel mai mult dintre toţi, pentru că sunt departe de casă. Există însă şi români nefericiţi. Atacantul Alexandru Ioniţă n-a încasat încă nici un ban de la Rapid în acest tur şi trăieşte din ce a câştigat la FC Koln, deşi marchează constant.

Lunile de întârziere salarială i-ar îndreptăţi pe jucătorii Rapidului să-şi depună memorii pentru a fi liberi de contract. Evită să facă asta deoarece nu s-ar putea transfera la altă echipă până în retur. Apoi, unii jucători au salarii foarte mari pentru nivelul lor şi al Ligii I.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net