EXCLUSIV Dodel "defilează" cu noua mașină

Ultima actualizare:

    Tănase este foarte  mândru de noua  sa limuzinăFOTO: Mihai Ionescu
Tănase este foarte mândru de noua sa limuzinăFOTO: Mihai Ionescu

Liga 1 pare în colaps financiar, dar criza nu se simte şi la campioana Steaua. Cel puţin la asta ne ducem cu gândul după noua ”ispravă” a căpitanului din Ghencea, Cristi Tănase. ”Dodel” a găsit o metodă inedită de a se relaxa înainte de a pleca în Portugalia, pentru meciul cu Rio Ave: a făcut ”ture” prin Bucureşti cu noua achiziţie, un Porsche Panamera, de peste 100.000 €.

Criză, criză, dar la Steaua nu se simte! Într-o perioadă în care multe dintre echipele din Liga 1 se plâng că au mari probleme financiare, jucătorii ameninţă că fac greve, conducătorii nu ştiu de unde să se mai împrumute bani pentru a plăti salariile, există şi fotbalişti care o duc bine. Fotbaliştii campioanei par că sunt mai  norocoşi din acest punct de vedere. Nu sunt nici ei cu contractele la zi, însă micile întârzieri sunt ”nimicuri” pe lângă cele patru sau şase salarii restante de la CFR Cluj sau Braşov, de exemplu. Şi, cum munca merită răsplătită, căpitanul echipei din Ghencea a decis să facă o ”aroganţă”.

Şi-a cumpărat o nouă maşină. Şi una care nu e deloc ieftină. Din contră! Piteşteanul ”Dodel”, 27 de ani, şi-a mărit parcul auto – avea un Audi negru şi un BMW alb – cu o bijuterie pe patru roţi al cărei preţ porneşte de la 100.000 de euro. Cum de abia aştepta să se afişeze cu noua maşină, Tânase a decis să facă plimbări prin centrul Bucureştiul. Aşa l-au surprins şi fotoreporterii Click! marţi, cu o zi înainte de plecarea spre Portugalia, unde ieri au jucat cu Rio Ave în grupele Ligii Europa. 

Căpitanul Stelei a făcut câteva ture prin  zona de Nord a oraşului, apoi s-a oprit pe Bulevardul Decebal. Nu degeaba, ci pentru că avea întâlnire cu Paul Pârvulescu. Cei doi colegi s-au dus la o cafea din zonă, unde s-au relaxat aproape două ore. Au plecat apoi fiecare spre casă, pentru că după-amiaza antrenorul Costel Gâlcă programase un antrenament pe stadionul din Ghencea.

Porsche Panamera 4

e Are un motor de 310 cai putere

e Viteza maximă e 257 km/h şi accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 6.1 secunde

e În oraş consumă 11.4 litri / 100 km, în timp ce în mediul non-urban scade la 7.1 / 100 km

e Printre dotări intră: pilot pentru parcare, încălzire scaune, instalaţie automatizată de climatizare, sistem de navigare sau comenzi pe volan

e Preţ 100.000 de euro

Piţurcă l-a vrut la arabi

Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Tănase nu străluceşte la Steaua, însă constanţa sa în joc este apreciată atât de Gâlcă, cât şi de fostul selecţioner Victor Piţurcă. Acum antrenor al Al-Ittihad, Piţi a dorit să-l ia la echipă şi pe Dodel. Lucrurile nu s-au concretizat, însă pista Tănase n-a fost abandonată total. Din câte se pare, Victor Piţurcă l-ar dori la Al-Ittihad şi pe colegul lui ”Dodel”, mijlocaşul Lucian Sânmărtean. Bistriţeanul este în capul listei de transferuri şi la Al-Hilal, echipa lui Laurenţiu Reghecampf.

Va juca titular la naţională

Căpitanul Stelei este nelipsit de la echipa naţională. A jucat constant în mandatul lui Victor Piţurcă şi este de aşteptat să o facă şi acum, în ”era” Iordănescu. De altfel, mai mult ca sigur ”Dodel„ va fi pe lista jucătorilor din campionatul intern care vor fi convocaţi pentru cele două acţiuni ale echipei naţionale. România joacă vinerea viitoare cu Irlanda de Nord, în preliminariile CE 2016, şi apoi marţi, amical cu Danemarca, ambele meciuri pe Arena Naţională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net