EXCLUSIV Alina Vidican este gravidă: "Vreau să-i fac şi o fetiţă lui Borcea"

Ultima actualizare:
Mihaela şi Cristi Borcea
Mihaela şi Cristi Borcea

Cristi Borcea nu pierde timpul nici în spatele gratiilor! Soţia lui, Alina, este însărcinată în opt săptămâni.

În sfârşit, o veste bună în acest an pentru Cristi Borcea. Aflat din luna martie în Penitenciarul Poarta Albă, unde execută o pedeapsă de şase ani şi patru luni în „Dosarul transferurilor”, fostul şef al echipei Dinamo a profitat din plin de camera intimă a închisorii, dar nici când a venit acasă, în permisie, n-a stat cu mâinile în sân. Acesta a reuşit s-o lase însărcinată pe soţia sa, Alina.


    Cristi Borcea
Cristi Borcea

Doamna Borcea l-a anunţat recent că vor deveni, din nou, părinţi. „Un copil este un motiv de bucurie. Sunt însărcinată în 8 săptămâni. S-a întâmplat chiar în momentul în care Cristi a fost lăsat acasă, din arest, în permisie pentru 24 de ore. Eu şi Cristi suntem foarte fericiţi, ne mai doream încă un copil, iar acum s-a întâmplat. I-am spus şi băieţelului nostru că va avea un frăţior sau o surioară, e încă mic pentru a conştientiza acest lucru, dar el s-a bucurat oricum şi a spus că abia aşteaptă să se joace împreună. Cristi îşi doreşte o fetiţă, vom vedea. Deocamdată e devreme să aflăm. Mă simt foarte bine, nu am greţuri deloc. Încă nu ştiu unde voi naşte, dacă în ţară sau în străinătate. Mai este până în iulie, august”, a declarat Alina Vidican, pentru Click!  

Cristi Borcea are patru copii legitimi şi o fetiţă nerecunoscută încă

Pe Cristi Borcea şi Mihaela i-a legat o căsnicie de 22 de ani. Împreună au trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (11 ani) şi pe Patrick (16 ani). În 2012, fostul director executiv de la Dinamo s-a căsătorit cu Alina Vidican şi, împreună, au un băieţel, George Alexandru (2 ani şi jumătate), care s-a născut la Miami.


    Mihaela şi Cristi BorceaArhiva Click!
Mihaela şi Cristi BorceaArhiva Click!

În cursul acestui an, Borcea a fost dat în judecată de o avocată, Simona Dana Voiculescu, care afirmă că fetiţa ei în vârstă de 8 ani este tot a dinamovistului penal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net