Emoţii la pătrat pentru Steaua

Ultima actualizare:

Forul european a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului Steaua după decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul "Valiza", care l-a condamnat pe finanţatorul Gigi Becali la trei ani de închisoare. Comisia de Disciplină de la Nyon a început vineri studierea documentelor şi poate comunica un verdict oricând, începând chiar de astăzi.

"În această fază,  judecarea se face exclusiv pe baza probelor din dosar, fără audierea părţilor. Este un dosar beton, iar asta nu duce decât la un verdict favorabil pentru Steaua", a spus încrezător Valeriu Argăseală, care a susţinut cazul Stelei în Elveţia.

Chiar dacă Steaua va primi o decizie defavorabilă, în sensul excluderii pentru un an din cupele europene, roş-albaştrii mai au două căi de atac: Comisia de Apel a UEFA şi Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

Tocmai din acest motiv, roş-albaştrii se vor afla astăzi în urna pentru tragera la sorţi a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Având statutul de cap de serie, pe care şi-l păstrează şi la tragerile pentru turul trei şi play-off, Steaua nu ar trebui să aibă mari emoţii pentru calificare.

Singurii adversari care ar putea incomoda trupa lui Reghecampf sunt campioanele Ungariei şi Bulgariei, Gyor, respectiv Ludogoreţ Razgrad (echipa fostului dinamovist Cosmin Moţi). Meciurile vor avea loc în dublă manşă, turul pe 16-17 iulie, returul pe 23-24 iulie.

FK Željezničar (Bosnia); FH Hafnarfjördur (Islanda); Győri ETO  (Ungaria); The New Saints  (Ţara Galilor); Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria); Sligo Rovers FC (Irlanda); Şahtior Karagandy (Kazahstan); KS Skënderbeu (Albania); Birkirkara  (Malta); FK Vardar (Macedonia); Cliftonville FC (Irlanda de Nord); FC Daugava Daugavpils (Letonia); FK Sutjeska (Muntenegru); JK Nõmme Kalju (Estonia); CS Fola Esch (Luxemburg).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net